یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
اثر لوبیا به عنوان مهار کننده سرطان
طبق تحقیقات دانشمندان به طور کلی حبوبات حامل مقادیر زیادی از مهارکننده های پروتئاز هستند مهار کننده های پروتئاز آنزیمهایی هستند که با فعالیت ترکیبات سرطانزا در روده ها مقابله و مبارزه می نمایند . آن کندی که یبولوژیست سطان است به یکی از جانوران آزمایشگاهی یک ماده شیمیایی موجد سرطان دهان ، خوراند .
ملاحظات او نشان میدهد که اگر به موازات خوراندن این ماده شیمیایی سرطانزا ، در سطح مخاط داخلی چانه جانور مقداری از مهار کننده های پروتئاز بمالند اصولا سرطانی ایجاد نمی شود . در آزمایشهای دیگری نشان داده شده است اگر به جانور آزمایشگاهی از خوراکی های دارای مهار کننده های پروتئاز بخورانند ، از گسترش سرطان روده بزرگ و پستان موجود در جانور جلوگیری می شود .در یک سری ازمایشهای علمی دیگر دکتر ترول سرطان شناس به جانوران آزمایشگاهی مقداری حبوبات که در این آزمایش سویا بود خوراند سپس آنها را در معرض تابش اشعه ایکس خیلی قوی که در ایجاد سرطان پستاتن موثر است قرار داد و مشاهده کرد فقط ۴۴ درصد از جانورانی که سویا خورده بودند مبتلا به سرطان شدند .
در حالی که گروه دیگر از جانوران فوق که به آنها سویا داده نشده بود و در معرض تابش اشعه ایکس قرار داده شدند ، ۷۴ درصد مبتلا به سرطان شدند . یافته های تحقیقاتی دکتر ترول نشان می دهد که مهار کننده های پروتئاز عوامل تولید تومور را ممنکوب می کنند. عوامل تولید تومور در هر سولل طبیعی و سالم همیشه وجود دارند و هرگاه به طریقی فعال شوند تولید تومور سرطانی می نمایند . او معتقد است که همه حبوبات ممکن است مانند لوبیا در پیش گیری از تقسیم سلولی در جهت سرطانی شدن ، و همچنین برای جلوگیری از گسترش تومورها موثر باشند .
و از نظر این خاصیت بخصوص گیاهان خانواده لگومینوز نظیر لوبیا و نظائر آن نقش بسیار مهمی دارند و در حقیقت این گیاهان تا حدودی اثری شبیه اثر شیمی درمانی در منکوب کردن فرایندهای سرطانی از خود بروز می دهند . در مواردی که سرطان در مرحله متاستاز یعنی انتشار قرار گرفته باشد شاید دیگر خوردن مواد حاوی مهار کننده های پروتئاز آثار قاطعی نداشته باشند ولی به هر حال درا این موارد نیز آزمایشها نشان داده است که اگر به مقدار زیاد خورده شوند تا حدودی خاصیت ضد سرطانی خود را ابراز می دارند .
لوبیا همچنین از نظر ترکیباتی به نام لینان منبع غنی می باشد . این ترکیبات خود از عوامل ضد سرطان هستند که آنها را باکتری های کولو ن به موادی شبیه هورمون تبدیل می کنند که به عقیده عده ای از دانشمندان بر ضد سرطان کولون و پستان موثرند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران شورای شهر تهران شورای شهر هواشناسی شهرداری تهران پلیس قتل سیل فضای مجازی کنکور وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال بازیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران سینما ازدواج فیلم موسیقی قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه عراق
فوتبال پرسپولیس فوتسال استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات هواپیما فناوری ناسا سامسونگ گوگل بنیاد ملی نخبگان مریخ
موز خواب بارداری دندانپزشکی آلزایمر کاهش وزن