یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه معدنی سبزیجات و محصولات باغی در شرایط شور


تغذیه معدنی سبزیجات و محصولات باغی در شرایط شور
تهیه کننده : خوشگفتارمنش - امیرحسینسیادت - حمید
محل نشر : کرج
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۸/۲۸
رده دیویی : ۵۸۱.۱۳۳۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QK۸۶۷/خ۹ت۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۹۸-۸۴-۶

کتاب حاضر, ترجمه دو مقاله انگلیسی است که درباره مصرف کود در خاک‌های شور ایران نگارش یافته است .مقاله نخست با عنوان 'فیزیولوژی جذب عناصر معدنی در درختان میوه به تشریح فیزیولوژی جذب آب و مواد غذایی اختصاص دارد .در این مقاله ساختمان تولید ریشه, رشد و نمو ریشه, قابلیت استفاده عناصر غذایی و گسترش ریشه در درختان میوه تشریح می‌شود .در مقاله دوم که 'روابط شوری و عناصر غذایی معدنی در سبزیجات و محصولات باغی 'عنوان گرفته, نتایج آخرین تحقیقات درباره تاثیر میزان مصرف کود شیمیایی در خاک شور کشورهای جهان ـ به ویژه ایران ـ منعکس شده است .مباحث اصلی این مقاله بدین قرار است :غلظت عناصر غذایی و عملکرد گیاه, عناصر کم نیاز, شوری و عناصر غذایی و اثر ترکیبات شیمیایی خاک‌های شور .