چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

گراتن بادمجان


● مواد لازم :
بادمجان :۵/۱ کیلو
مرغ :۱ ران ونصفه سینه
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
شیر:۳ لیوان
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
کره :۵۰گرم
خامه :در صورت تمایل ۳ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه :
بادمجانها را حلقه حلقه سرخ می‌کنیم با کمی نمک بعد مرغها را با کمی نمک و فلفل و آبلیمو و۱ عدد پیاز با آب خیلی کم می‌گذاریم بپزد بعد انها را تکه تکه کرده کنار می‌گذاریم.
شیر سرد و آرد را با هم مخلوط کرده روی گاز گذاشته و هم می‌زنیم تا جوش آید بعد کره را اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و خامه را می‌افزائیم تا کمی صفت شود (از فرنی رقیق تر) ظرف مناسبی که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کرده کمی از سس سفیدی که درست کردیم می‌ریزیم بعد ورقه‌های سرخ شده بادمجان را می‌چینیم (نصف آن را)بعد تکه‌های مرغ را رویش میریزیم و کمی دیگر سس سفید و بعد بقیه بادمجان‌ها را رویش می‌چینیم و کاملاً سس سفید را رویش میریزیم و پنیر پیتزای رنده شده را ریخته و داخل فر گذاشته تا رویش طلائی شود (به مدت ۳۰دقیقه ) وبعد میل می‌نمائید.
مهسا
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید