پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی


سیب زمینی  :  ۵۰۰ گرم
کره  :  ۲ قاشق سوپخوری
آب  :  ۱ لیتر
ادویه  :  ۳ قاشق سوپخوری
توت  :  ۳ عدد
تخم مرغ  :  ۳ عدد
شیر هموژنیزه  :  ۰.۵ فنجان


سیب زمینی و تره فرنگی را قطعه قطعه نموده با آب و نمک در قابلمه بجوشانید. پس از ۲۰ دقیقه مواد فوق را از الک رد کرده دوباره آن را توی قابلمه ریخته پنج دقیقه دیگر بجوشانید. سپس شیر و زرده تخم مرغ و کره و نان سرخ شده را داخل ظرف سوپ خوری ریخته سوپ موجود در قابلمه را در آن بریزید و آن را سر سفره بیاورید.