یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

گیاه سالادی آنغوره (پنبه دانه)


برگهای تازه و شیر سفید یا زرد انغوره حاوی مقادیر زیادی کلسیم، مواد معدنی و آهن است. از پودر صمغ یا شیره انغوره همانند پودر خردل یا پودر سیر جهت رفع سردی مواد به کار رفته در سالاد و رفع نفخ و باد معده و دستگاه گوارشی استفاده می شود. مقدار مصر انغوره به مقدار بسیار کم و فقط به اندازه چند دانه می باشد. از برگهای تازه انغوره کم و همراه با سایر سبزیجات جهت تزیین کردن و معطر نمودن سالاد استفاده می شود. انغوره از نظر میزان کالری، قند و ویتامین A غنی است.
منبع : سایت دوستان


همچنین مشاهده کنید