شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
عطر بابونه، به سوی تندرستی
بابونه:نامهای دیگـــر آن عبارتند از: بابونج، اتثمیر، باوینه، بابونه رومی، بابونـه شیرازی، تفاح الارض و...
● طبع: از نظر طب سنتی طبع این گیاه گرم و خشک است.
● خواص: بابونه دارای خواص بیشمــــاری است که در اینجا به ذکر تعدادی از آنها میپردازیم.
ـ بابونه خاصیت ضدعفونیکنندگی دارد. مصرف آن باعث ازدیاد گلبولهای سفید در بدن میشود. استفاده از چای آن، خستگی را از بدن رفع میکند.
ـ بخور بابونه، باعث شادابی، طراوت و زیبایی پوست میشود.
ـ مصرف بابونه در درمان ناراحتیهای کلیه، سختادراری، ورم کلیه، سنگ کلیه و همچنین ناراحتیهای کبدی موثر است.
ـ بابونه خاصیت شیرافزایی دارد و مربای گل بابونه در رفع گلودرد موثر است.
ـ دمکرده بابونه درمان زخممعده، سوءهاضمه و نفخ است.
ـ شستن مو با جوشانده گل بابونه باعث تقویت مو میشود.
ـ مصرف بابونه به همراه اسطوخدوس، دافع سودا و بلغم است.
ـ به جهت درمان بیخوابی میتوان از دمکرده بابونه استفاده کرد.
ـ استفاده از بابونه (به صورت خوراکی) درمانکننده آماس ریوی و تنگی نفس است.
ـ از بابونه میتوان به صورت بخور جهت ضدعفونی محیط استفاده کرد.
ـ شستن چشم با دمکرده بابونه، قرمزی چشم را رفع میکند.
ـ خیسانده بابونه به صورت تونیک تنگکننده منافذ پوست است.
ـ مصرف بابونه به هنگام درد، مسکن خوبی محسوب میشود.
ـ و بالاخره استفاده از بابونه، در درمان ورم طحال، ناراحتیهای اعصاب، یبوست، انگل و ناراحتیهای مقری بسیار مفید است.
● موارد منع مصرف بابونه عبارتند از:
۱) افرادی که دچار ناراحتی پروستات هستند بایستی در مصرف آن افراط نکنند.
۲) مصرف بابونه برای خانمهای باردار مضر است.
۳) زیادهروی در مصرف بابونه برای اشخاصی که دچار ناراحتی قلبی و فلج عضلات هستند توصیه نمی شود.
۴) افرادی که دچار فشارخون بالا هستند نبایستی از آن مصرف کنند.
۵) و بالاخره بابونه ناسازگار با گردو، پسته و مواد «تانندار» است.
● چای بابونه:
▪ مواد لازم:
ـ یک قاشق غذاخوری پر بابونه تازه یا خشک
ـ یک تکه نبات
ـ ۲ لیوان آب سرد
● طرز تهیه:
بابونه را در ظرف در داری ریخته و نبات و آب را به آن میافزاییم.
از زمانی که آب جوش آمد، شعله گاز را کم میکنید و با حرارت ملایم حدود ۳ تا ۵ دقیقه میگذارید دم بکشد. سپس شعله را خاموش کرده وقتی کمی خنک شد آن را از صافی رد کرده و آرامآرام میل میکنید.
تذکر: چای بابونه بایستی تازه به تازه مصرف شود. در صورتی که پس از دم کردن چند ساعت بگذرد مزه آن تلخ میشود.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران تهران انتخابات عراق دانشگاه تهران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس روز معلم نیکا شاکرمی حجاب
سیل آتش سوزی هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش باران قوه قضاییه پلیس هلال احمر معلم فضای مجازی زلزله
قیمت خودرو تورم سازمان هواشناسی سهام عدالت قیمت طلا خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون عمو پورنگ سریال سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر بازی جواد نکونام لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری گوگل ناسا عکاسی مدیران خودرو تلفن همراه
خواب کبد چرب طب سنتی فشار خون دیابت بیماری قلبی