جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

املت


● مواد لازم برای دو نفر:
پنیر=۱۵۰ گرم
تخم مرغ=۴ عدد
گوجه فرنگی متوسط=۴ تا ۵ عدد
روغن آبکرده=۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به اندازه کافی
● طرز تهیه:
روغن را در ظرفی داغ می‌کنیم گوجه فرنگی را خرد کرده داخل روغن می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم تا آب گوجه‌فرنگی کمی کشیده شود پنیر را رنده می‌کنیم داخل گوجه‌فرنگی می‌ریزیم. تخم‌مرغها را در ظرفی جداگانه می‌شکنیم با کمی نمک و فلفل مخلوط می‌نماییم و داخل پنیر و گوجه‌فرنگی می‌ریزیم کمی که تخم مرغ بسته شد هم می‌زنیم و در ظرف می‌کشیم.
منبع : آشپزآنلاین