جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

امام روح الله و آرمان های انقلاب


امام روح الله و آرمان های انقلاب
انقلاب اسلامی ایران بدون شک معجزه قرن و حتی معجزه ای برای تمامی سالهای پس از ظهور دین مبین اسلام است.انقلابی که زمینه های پیروزی آن نه اقتصادی و نه سیاسی بود،انقلابی که بدون پشتیبانی کارتل های اقتصادی و در میان مردم عادی و البته مسلمان ایران به رهبری بزرگ مرد ایران در همه اعصار تاریخ به وجود آمد و با صلابت در تمام سال های دوری فیزیکی ایشان از مردم رشد و نمو یافت و سرانجام در زمستانی سرد بهاری جاودانه را رقم زد.
آنچنان که می دانیم تحلیل چکونگی پیروزی انقلاب اسلامی از زوایای مختلف بارها و بارها و از سوی افرادی با سلایق گوناگون ارائه شده است و نگارنده نیز قصد ندارد تا در این مجال به این امر بپردازد.
در میان همه عوامل پیروزی انقلاب به اذعان دوستان و دشمنان آن نقش رهبری هوشمندانه و مدبرانه حضرت روح الله انکار ناپذیر است.فردی که خود عارفی تمام و مجاهدی کامل بود،فردی که در اقتصاد همچون فقه صاحب نظر بود و فردی که هم در زندگی شخصی و هم در زندگی سیاسی خود الگویی تمام و کمال برای همه مسئولان کشور و حتی رهبران آزادیخواه دنیا بود.
فردی که در توکل و اعتقاد به خدا تا آنجا پیشرفت که بزرگترین طاغوتیان در برابرش همچون افرادی ناتوان به نظر می رسیدند.رهبری که طول زمامداری خود در برابر بزرگترین وسوسه های دنیوی، عارفی تمام و کمال باقی ماند و آنچنان الگویی را طرح ریزی کرد که تعصی از آن در سراسر جهان و هرجا که ندایی برای عدالتخواهی برپاست به خوبی آشکار است.
توجه ویژه به رفتار و گفتار امام در برابر زورگویی ها و بخصوص در برحه هایی که انقلاب اسلامی ایران تحت شدیدترین جنگ های روانی و تبلیغاتی بود؛ نشان می دهد که هرچه آن فشارها و تحریم ها بیشتر و قوی تر بود صلابت و اقتدار وی بیشتر بود تا آنجا که در بدترین شرایط و زمانی که همگان، از دوست و دشمن تهدیدات امریکا را جدی می گرفتند و زمزمه های مذاکره با آمریکا را مطرح می کردند امام در پاسخ به تهدیدات نظامی امریکا فقط یک جمله گفت؛آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند؛ سخنی که همچنان پابرجا و زنده است.
توصیه مداوم ایشان به مسئولان در توجه به پابرهنگان تا آنجا است که امام روح الله این انقلاب را متعلق به پابرهنگان و کوخ نشینان می دانند و از مردم می خواهند تا افرادی را که درد کوخ نشینی را نچشیده اند به مراتب بالای نظام راه ندهند.
امام با اعتقاد راسخ به جوانان و نیروی جوانی آنان تحولی در مدیریت ایجاد کردکه هشت سال دفاع مقدس ما و تمام پیروزی های آن نتیجه همان اعتماد و اعتقاد است.
یاد امام یاد آور عزت ملت ایران و یادآور همه آن روزهای سخت و جان فرسایی است که ملت از زیر ظلم و ستم استکبار رهایی یافت.یاد امام یاد همه جوانانی است که در جبه های نبرد مظلومانه رفتند تا ما آزادانه پیرامون آینده خود تصمیم بگیریم.یاد امام یاد رجایی ها و بهشتی ها و همه آن شهدایی است که در سنگر مسئولیت و خدمت به مردم عاشقانه به دیدار حق رفتند.
یاد امام یاد عدالت و مهرورزی استوعدالتی که بر مبانی اسلام پایه گذاری شده است و در راه تحقق این آرمان چه باک که خون های بیشتری نیز ریخته شود.
و امروز که حدود بیست سال از رحلت حضرت روح الله می گذرد و کشور در شرایطی خاص و ویژه قرار گرفته است آنچه بیش از همه مهم به نظر می رسد پیروی از دستورات و توصیه های ایشان است که در وصیت نامه سیاسی و الهی امام آمده است.
▪ شهید سید مرتضی آوینی(آغازی بریک پایان؛صفحه ۱۵۱):
"... حتی اگر هیچ برهان دیگری در دست نداشتم،ظهور انقلاب اسلامی و بهتر بگویم بعثت تاریخی انسان در وجود مردی چون حضرت امام خمینی(ره)برای من کافی بود که باور کنم که عصر تمدن غرب سپری شده است و تا آن وضع موعود که انسان در انتظار است فاصله چندانی باقی نمانده است.حقیقت دین را باید نه در عوالم انتزاعی که در وجود انسان هایی جست که به خلیفه الهی مبعوث شده اند.فصل الخطاب با انسان کامل است ولاغیر..."


امیرحسین یزدان پناه
http://manzaban.persianblog.ir
منبع : مطالب ارسال شده