جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


مایکوتوکسین‌ها در کشاورزی و مواد غذایی


مایکوتوکسین‌ها در کشاورزی و مواد غذایی
نویسنده : سینها - کوشال‌کیبهاتناگر - دیپاک
مترجم : علوی - احمد
ویراستار : خلدبرین - گلاره
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۱۰
رده دیویی : ۶۱۵.۹۵۹۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۷۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۱۲۴۲/س۸۵س۹
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۴۱۳۴-۸-۰

این کتاب به شرح مباحثی درباره‌ی 'مایکوتوکسین'ها در کشاورزی و امنیت غذایی اختصاص یافته این عناوین را دربر می‌گیرد:'مطالعه مایکوتوکسین‌ها در محصولات غذایی', 'توکسیسیته‌ی مایکوتوکسین‌ها', 'عوامل موثر در تشکیل مایکوتوکسین‌ها', 'مدیریت مبارزه با آلودگی به مایکوتوکسین‌ها' و 'مقررات امنیت غذایی مرتبط با مایکوتوکسین‌ها'.