یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پلو ( یا چلو)


پلو ( یا چلو)
● مواد لا زم ( برای ۴ نفر):
▪ برنج ۵۰۰ گرم
▪ روغن
▪ نمک
● طرز تهیه:
دیگ مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید برنج را که &#۶۵۲۳۹;&#۶۵۱۷۰;&#۶۵۲۷۲; با نمک خیس کرده ایم .نمک برنج را برداشته آب نمک را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش می ریزیم یکی ۲ بار آهسته بهم می زنیم و می گذاریم برنج جوش بیاید و مغز برنج کمی نرم شود بطوریکه وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد در فاصله جوشیدن برنج گاهی کف آنرا می گیریم و برای اینکه برنج شفافتر شود ممکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشیدن در آن بریزیم بعد برنج را در آبکش که بهترست سبد چوبی باشد میریزیم مقداری آب نیم گرم روی سطح آن می دهیم که لیزی و شوری برنج گرفته شود بعد به نسبت هر یک کیلو برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن در ته دیگ می ریزیم نصف لیوان آب نیز اضافه
می کنیم دیگ را می گذاریم روی آتش تا آب روغن داغ شود بعد برنج را در دیگ می ریزیم و اطرافش را بشکل مخروط
با لا می آوریم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نماییم تا در دیگ کمی عرق کند بعد سه تا
چها ر قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم ) و نصف لیوان آب را داغ کرده روی سطح برنج میدهیم ونیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد .
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید