چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
گراتن ماکارونی
ماکارونی : ۶۰۰ گرم
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
سس فرانسه : ۲ فنجان
نمک : قدری
فلفل : قدری
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در اینصورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
سپس ته ظرف نسوز مناسبی را کمی پنیر رنده شده میپاشیم، بعد یک ردیف ماکارونی میریزیم و کمی سس و کمی پنیر رنده شده و باز کمی ماکارونی و به همین ترتیب مواد را میریزیم تا تمام شود کمی پنیر روی آن میپاشیم، سپس کره را داغ میکنیم و روی آن میدهیم بعد ظرف را روی پنجره آخر فر بهطرف بالا قرار میدهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه نیمساعت بماند و کمی روی آن برشته شود.
اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر میباشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران رهبر انقلاب معلمان نیکا شاکرمی شهید مطهری مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس علیرضا زاکانی قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو دلار بانک مرکزی دولت ایران خودرو قیمت طلا سایپا بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما عفاف و حجاب سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی تئاتر فیلم نون خ
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه نوار غزه چین حماس عربستان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
همراه اول وزیر ارتباطات دبی پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ماه
کبد چرب میوه دیابت کاهش وزن بیماری قلبی مسمومیت داروخانه خواب ویتامین قهوه