جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کیک پرتقال و کاکائو


کیک پرتقال و کاکائو
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ یک فنجان شکر
▪ نصف فنجان آب
▪ نصف فنجان کره
▪ چهار عدد تخم مرغ
▪ یک سوم فنجان خامه
▪ یک قاشق غذاخوری شربت
▪ ۸۵ گرم شکلات تخته ای تلخ (خرد شده)
▪ سه چهارم فنجان آرد سفید
▪ یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ نصف قاشق چای خوری نمک
▪ دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
▪ یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
▪ یک فنجان شکلات خرد شده
▪ دو قاشق غذاخوری آب پرتقال
▪ نصف فنجان مارمالاد پرتقال
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده و ظرف مورد نظر را چرب و ته آن کمی آرد بپاشید. شکلات تلخ را پس از ذوب کردن با آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ کره و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید. شکلات و دو قاشق غذاخوری آب پرتقال را به آن اضافه کنید. حال مخلوط آرد و آب را یکی در میان به ترکیب افزوده و هم بزنید. پوست پرتقال را به مخلوط افزوده و خمیر را درون قالب ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن مخلوط کاکائو، خامه و شربت را تهیه کرده و کیک را از وسط به صورت افقی نصف کنید. یک قاشق غذاخوری آب پرتقال بین دو لایه ریخته و سپس مارمالاد را بین دو لایه بریزید. حال مخلوط شکلات را روی کیک ریخته و آن را تزئین کنید.

فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران