دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


مواد غذایی و پیشگیری از سرطان: مجموعه توصیه‌های غذایی جهت پیشگیری از سرطان


نویسنده : پرتوی - سیمینشریفی - داودپرتوی - رضا
ویراستار : علیزاده - بهزاد
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۱۵
رده دیویی : ۶۱۶.۹۹۴۰۶۵۴
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RC۲۶۸/۴۵/پ۴م۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰

در مجموعه حاضر نکات و توصیه‌هایی غذایی جهت پیشگیری از بیماری سرطان گردآوری شده است. این کتاب مشتمل بر 4 فصل است: فصل اول: انواع سرطان‌ها و مکانیسم‌های ایجاد آن فصل دوم: سرطان یک بیماری قابل پیشگیری است فصل سوم: غذاها و مواد خوراکی فصل چهارم: تغذیه مناسب و پیشگیری از انواع سرطان‌ها