چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
گروهی از مواد غذایی احتمال بروز میگرن را افزایش میدهند
متخصصان معتقدندمواد غذایی تحریک کننده در افراد مستعد به میگرن میتواند احتمال بروز سردردهای میگرنی را افزایش دهد.غذاهای حاوی ترکیبات آمین همچون پنیر مانده، کلم، مخمرها، انواع آجیل و ماهی شور با ایجاد التهاب عروق مغزی باعث ایجاد سردرد در افراد مستعد میشود.
سوسیس و کالباس به دلیل مواد افزودنی (نیترات) نیز از جمله مواد غذایی تحریک کننده است، این محصولات و همچنین مواد غذایی کنسرو شده ضمن داشتن مواد نگهدارنده مضر حاوی ترکیبات آمینی از نوع گلوتامات هستند؛ بنابراین توصیه میشود افراد به ویژه کسانی که مستعد سردردهای میگرنی هستند در مصرف این نوع مواد غذایی دقت کنند.
استفاده از مواد غذایی تثبیت کننده قند خون را در کاهش سردردهای میگرنی مؤثر دانست مصرف میوههایی همچون سیب، گلابی، مواد غذایی سبوسدار و حاوی فیبر مانند گندم و جو سبوسدار و مواد غذایی حاوی ویتامین B۲ ( جگر و ... ) میتواند دفعات سردردهای میگرنی را به میزان دو سوم کم کند. لازم به ذکر است ۱۰ درصد جمعیت جهان به میگرن مبتلا هستند که اغلب ۱۰ تا ۳۰ سال دارند.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی حجاب شورای نگهبان شهید مطهری
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس علیرضا زاکانی آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو دولت قیمت طلا بانک مرکزی سایپا بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم تئاتر موسیقی نون خ
دانش بنیان مکزیک
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین آمریکا غزه جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
همراه اول وزیر ارتباطات دبی پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ماه
کبد چرب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت خواب قهوه طول عمر