چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
ته چین اسفناج
مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه
گوشت بره ۶۰۰ گرم
روغن ۲/۱-۱ پیمانه
ماست ۲/۱-۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۵ عدد
زعفران ۱ قاشق چایخوری
اسفناج ۲ کیلو
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ ۴ قاشق سوپخوری
گرده غوره ۱ قاشق سوپخوری ( ویا درصورت نبودن گردغوره ۲۰۰ گرم آلو
آب گوشت ۲/۱ پیمانه
طرزتهیه:
۱- ابتدا گوشت را با کمی نمک و فلفل و زرچوبه و یک عدد پیاز می گذاریم تا بپزد.
۲- برنج را شسته و آن را به مدت ۲ ساعت خیس کنید سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۳- درصورتیکه خواستید از آلو استفاده نمایید آن را بشویید و بعد یک جوش بدهید سپس هسته های آن را خارج نموده و کنار بگذارید.
۴- اسفناج ها را شسته و خرد نمایید و بعد بگذارید بپزد و بعد با کمی روغن آن را تفت دهید و بعد پیازداغ را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید و گردغوره را نیز در این مرحله اضافه نمایید و یا آلو را اضافه نمایید.
۵- اکنون زرده تخم مرغ، ماست، نمک و فلفل + آب گوشت و زعفران حل شده را با هم در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد روغن را به آن اضافه نمایید به اندازه ۲/۱ پیمانه از مایه را برداشته و کناربگذارید و بعد برنج را اضافه کنید.
۶- یک ظرف مناسب را انتخاب کرده کف و دیواره آن را چرب کرده یک لایه از مایه برنج را کف ظرف ریخته بعد یک لایه از مایه اسفناج را می ریزیم و بعد گوشت را روی آن می گذاریم و بعد مایه برنج را اضافه می کنیم و با قاشق سطح ته چین را صاف می کنیم ۲/۱ از مایه ماست و زرده را که کنار گذاشته بودیم را روی ته چین ریخته همین طور کمی روغن روی آن می ریزیم ( با قاشق ) و روی ظرف را فویل می کشیم یا درب آن را می گذاریم و بعد در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۲ ساعت می پزیم و بعد با ماست چکیده و زرشک و خلال پسته آن را تزئین نمایید.
برنج ۴ پیمانه
گوشت بره ۶۰۰ گرم
روغن ۲/۱-۱ پیمانه
ماست ۲/۱-۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۵ عدد
زعفران ۱ قاشق چایخوری
اسفناج ۲ کیلو
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ ۴ قاشق سوپخوری
گرده غوره ۱ قاشق سوپخوری ( ویا درصورت نبودن گردغوره ۲۰۰ گرم آلو
آب گوشت ۲/۱ پیمانه
طرزتهیه:
۱- ابتدا گوشت را با کمی نمک و فلفل و زرچوبه و یک عدد پیاز می گذاریم تا بپزد.
۲- برنج را شسته و آن را به مدت ۲ ساعت خیس کنید سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۳- درصورتیکه خواستید از آلو استفاده نمایید آن را بشویید و بعد یک جوش بدهید سپس هسته های آن را خارج نموده و کنار بگذارید.
۴- اسفناج ها را شسته و خرد نمایید و بعد بگذارید بپزد و بعد با کمی روغن آن را تفت دهید و بعد پیازداغ را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید و گردغوره را نیز در این مرحله اضافه نمایید و یا آلو را اضافه نمایید.
۵- اکنون زرده تخم مرغ، ماست، نمک و فلفل + آب گوشت و زعفران حل شده را با هم در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد روغن را به آن اضافه نمایید به اندازه ۲/۱ پیمانه از مایه را برداشته و کناربگذارید و بعد برنج را اضافه کنید.
۶- یک ظرف مناسب را انتخاب کرده کف و دیواره آن را چرب کرده یک لایه از مایه برنج را کف ظرف ریخته بعد یک لایه از مایه اسفناج را می ریزیم و بعد گوشت را روی آن می گذاریم و بعد مایه برنج را اضافه می کنیم و با قاشق سطح ته چین را صاف می کنیم ۲/۱ از مایه ماست و زرده را که کنار گذاشته بودیم را روی ته چین ریخته همین طور کمی روغن روی آن می ریزیم ( با قاشق ) و روی ظرف را فویل می کشیم یا درب آن را می گذاریم و بعد در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۲ ساعت می پزیم و بعد با ماست چکیده و زرشک و خلال پسته آن را تزئین نمایید.
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران احمد وحیدی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم حج تمتع سلامت تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش دستگیری فضای مجازی شورای شهر تهران
بانک مرکزی ارز دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا مالیات چین بازار خودرو
تلویزیون سریال پایتخت سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا حماس روسیه نوار غزه نتانیاهو ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن قهوه بارداری خواب سلامت روان چاقی