پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
نخود پلو
برنج : ۱۰۰۰ گرم
نخود فرنگی : ۲۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله : ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
ادویه : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۲ قاشق سوپخوری
گوشت را قیمهای خرد مینمائیم و میشوئیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم میگذاریم قیمه بپزد، بعد نخود را از پوست در میآوریم در قیمه میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد، بعد رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد بهطوری که بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش میکنیم قیمه و نخود آماده شده را لای پلو میگذاریم و مثل قیمه پلو آن را دم میکنیم ممکن است این پلو را در ظرفهای کوچک نسوز به تعداد نفرات تهیه کرد در اینصورت یک شیشه کوچک ماست را با ۳ عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و ۱۰۰ گرم روغن مخلوط مینمائیم و ته ظرفها میریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها میریزیم و ظرفها را کف فری که با ۳۵۰ درجه گرم کردهایم قرار میدهیم و یک سینی در ظرفها میگذاریم و بمدت یکساعت و نیم دم میکنیم تا ته ظرفها طلائی شود و بعد آنها را دیس گردی بر میگردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده میریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نخود فرنگی : ۲۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله : ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
ادویه : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۲ قاشق سوپخوری
گوشت را قیمهای خرد مینمائیم و میشوئیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم میگذاریم قیمه بپزد، بعد نخود را از پوست در میآوریم در قیمه میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد، بعد رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد بهطوری که بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش میکنیم قیمه و نخود آماده شده را لای پلو میگذاریم و مثل قیمه پلو آن را دم میکنیم ممکن است این پلو را در ظرفهای کوچک نسوز به تعداد نفرات تهیه کرد در اینصورت یک شیشه کوچک ماست را با ۳ عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و ۱۰۰ گرم روغن مخلوط مینمائیم و ته ظرفها میریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها میریزیم و ظرفها را کف فری که با ۳۵۰ درجه گرم کردهایم قرار میدهیم و یک سینی در ظرفها میگذاریم و بمدت یکساعت و نیم دم میکنیم تا ته ظرفها طلائی شود و بعد آنها را دیس گردی بر میگردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده میریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت رهبر انقلاب روز معلم معلمان نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مشهد مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه چین نوار غزه حماس عربستان ترکیه
استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران باشگاه استقلال فوتبال رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری