شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

لوبیا


لوبیا
از پوست و دانه های لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده می شود که بنام لوبیا سبز معروف است ولی هنگامیکه پوست آن کنده می شود ، دانه های داخل آن به صورت لوبیا خشک به رنگ قرمز یا سفید می باشد مورد استفاده غذایی قرار می گیرد .
● خواص لوبیا
- لوبیا ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می کند.
- در مان کننده بیماری های دستگاه ادرار است.
- سنگ کلیه را بر طرف می کند.
- سینه و ریه را نرم میکند.
- کلسترول خون را پایین می آورد.
- ضد سرطان است.
- برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.
- بدلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده ها را تمیز می کند.
- لوبیا دارای ویتامین و مواد معدنی بسیار است.
- فشار خون را پایین می آورد.
- یبوست را برطرف می کند.
- برای درمان زخم مفید است.
- لوبیا سبز سرشار از ویتامین است مخصوصاً ویتامین E به همین دلیل شیر مادران را زیاد می کند و از پیری زودرس جلوگیری می کند، لوبیا سبز دارای ویتامین C و آهن است لوبیا سبز از کمخونی جلوگیری می کند و سرماخوردگی را برطرف می سازد لوبیا سبز دارای مقدار زیادی ویتامین A است به این خاطر ، قدرت دید چشم را زیاد می کند. کسانی که به دیابت دچار هستند بهتر است لوبیا سبز مصرف کنند . لوبیا سبز سرشار از مواد معدنی است به جای گوشت می توان از آن استفاده کرد چون خوردن آن بدن را قوی و حافظه را تقویت می کند لوبیا سبز مقوی قلب است.
- لوبیا به علت داشتن پروتئین برای اشخاص که مبتلا به نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست .
لوبیا نفاخ است پس لوبیا را بعد از شستن در آب ریخته و به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته ، آب تازه روی آن بریزید و بپزید.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید