جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ساکرین


ساکارین شیرین‌ترین ماده‌ای است که شناخته شده، در مصارف عادی، نسبت شیرین کنندگی آن به سوکروز در حدود ۳۰۰ به ۱ است. ساختارهای مولکولی ساکارین، سیکلامات و آسپارتام به نحو چشمگیری با یکدیگر متفاوتند. گرچه ساکارین و سیکلامات در داشتن حلقه‌ای از شش اتم کربن به یکدیگر شبیه‌اند و هر دو یک اتم گوگرد دارند اما با آسپارتام کاملاً متفاوت است ـ در ساختار مولکولی آن هیچ وجه اشتراکی با ساکارین و سیکلامات وجود ندارد.
منبع : مطالب ارسال شده