شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


کنترل کیفی آبزیان و فرآورده‌های تبدیلی آن


کنترل کیفی آبزیان و فرآورده‌های تبدیلی آن
نویسنده : ماجدی - محسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۰۳
رده دیویی : ۶۶۴.۹۴۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۳۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SH۳۳۵/۵/ک۹م۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۲۸۱-۰۶-۸

این نوشتار حاوی مباحثی است در خصوص بیولوژی, ترکیبات, فساد, روش‌های نگه‌داری و کنترل کیفی ماهی و صنایع تبدیلی آن همچنین نحوه عمل‌آوری, پروسس و نگه‌داری خاویار و سخت‌پوستان مانند میگو و لابستر بیان شده است.