پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

املت فلفل و پیاز


املت فلفل و پیاز
● مواد لازم
▪ فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
▪ پیاز قرمز ۲ عدد
▪ نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
▪ کلم بروکلی ۲۰۰ گرم
▪ خامه تازه ۱۰۰ گرم
▪ جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
▪ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
▪ ادویه مخصوص ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ نمک به میزان لازم
● چگونگی تهیه
ابتدا در ماهیتابه ای روغن زیتون را گرم می کنیم با حرارت ملایم فلفل دلمه ای را همراه با پیاز قرمز خلال کرده حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم که سبک و نرم شوند . نخود فرنگی و کلم بروکلی را کمی بخارپز کرده به مخلوط پیاز و فلفل اضافه می کنیم در آخر ترکیب خامه ، نمک ، ادویه مخصوص و جعفری خرد شده اضافه می کنیم کمی حرارت می دهیم و بعد سرو می کنیم . ( بجای کلم بروکلی می توانید از سیب زمینی یا هویج استفاده کنید).
منبع : شبکه جهانی جام جم