چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه سالم (دو)


تغذیه سالم (دو)
نویسنده : جوادی - مریم
محل نشر : قزوین
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۵/۱۳
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : HQ۷۴۳/ت۸۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۵۳۶-۶۰-۷

در این شماره از کتاب راهنمای 'تغذیه سالم' این اطلاعات درج گردیده است: گروه‌های غذایی و اهمیت آن, نیازهای تغذیه‌ای, بیماری‌های مرتبط با تغذیه (سوئ تغذیه), و بهداشت مواد غذایی, پایان هر مبحث, شرح یک فعالیت و یا تمرین با عنوان 'کار گروهی' است.