دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


اصول تولید پنیر و فراورده‌های آب پنیری


اصول تولید پنیر و فراورده‌های آب پنیری
کد کتاب : ۱۲۷۵۸۰۲
نویسنده : حسن رشیدی
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۸۵۰۸۱۳
رده دیویی : ۶۳۷
قیمت : ۱۹۵۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۸
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۵۱۰-۲۹-۲
موضوع : لبنیات,پنیرسازی صنعتی