جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

رنگینک


آرد سفید  :  ۴۰۰ گرم
شکر  :  ۳۰۰ گرم
گردو  :  ۱۰۰ گرم
آرد نخود چی  :  ۲۰۰ گرم
دارچین  :  ۱۰ گرم
خرما  :  ۳۰۰ گرم
روغن  :  ۴۰۰ گرم
آرد گندک را در روغن سرخ کرده، آرد نخودچی را به آن افزوده و همش زده از روی آتش بردارید.
سپس شکر را که قبلاً سائیده شده داخل آرد کرده همش بزنید هسته خرما را گرفته و مغز گردو را ته یک سینی چیده آرد را رویش ریخته تکانش بدهید تا تمام مواد آن روی یک سطح قرار گیرد.
سپس روی آن گرد دارچین بپاشید و پس از اینکه سرد شد با کارد لوزی لوزی ببرید.