چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
نوشیدن چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها موثر است
یك كارشناس تغذیه گفت: چای وپلی فنلهای موجود در آن نقش بازدارندهعلیه بسیاری از سرطانها از جمله سرطانهای پوست ، ریه ، مری، معده، كبد، روده و لوزالمعده و غدد دارد."مینو امینی"روزشنبه درگفت وگو باایرنا افزود: چای باعث ازبین بردنسموم ایجادشده درحین پخت غذا، كاهش اثرات سوءمصرف بعضی داروها و سیگار در بدن، كاهش انباشتگی آهن دربدن بیماران مبتلا به هموكروماتوزیس، جلوگیری از ابتلا به بسیاری ازانواع بیماریهای التهابی و عفونی، جلوگیری از شكسته شدن DNA و تولید پراكسیدها و جلوگیری از فساد دندانها میشود.
وی اظهار داشت: همچنین چای به علت وجود فلاونوئیدها باعث جلوگیری از اكسیداسیون چربی و در نتیجه ممانعت از تصلب شرایین بدن و نیز به تعویق انداختن پیری زودرس میشود.
وی با ذكر به اشاره به اینكه چای علاوهبر كافئین دارای مقداری پروتئین و ئیدراتهای كربن است و به تنهایی كالری بسیاركمی بهمصرفكننده میدهد، گفت:در یك فنجان چای ( ۱۷۰گرم) حدود ۴كالری وجود دارد.امینی افزود:چای دارای ویتامینهای متعددی ازگروه Bشامل ویتامین B۱وB۲ واسیدفولیك ، اسیدپانتوتنیك و نیز مقدار قابل ملاحظهای ویتامین P(نیاسین) میباشد.
كارشناس تغذیه همچنین خاطرنشان ساخت: برگ سبز چای از نظر ویتامین ,Cنیز بسیار غنی است.وی ادامهداد: چای كه بهزبان انگلیسی TEAوچینی TAYیا CHAIنامیدهمیشود، به صورت درخت یا درختچه و مخصوص مناطق استوایی و اطراف آن است و بوته چای نیز دارای برگهای ساده، غالبا پایا، متناوب و گلهایی معمولا نر و ماده و منظم است.
وی بااشاره بهاینكه چای دارای دوگونه مهم چینی CAMELLTA SINESISو آسامی CAMELLTA ASSAMICAو یك زیرگونه كامبوجی میباشد،گفت: چای را از سرشاخههای جوان و ترد شامل دو یا سه برگ وجوانههای ناشكفته انتهایی و باعملیاتی چند بر روی آنها میسازند.وی افزود: تمام انواع چای را میتوان به سه گروه عمده تخمیری (چای سیاه) تخمیر نشده (چای سبز) و نیمه تخمیری (چای اولانگ و پوچونگ) تقسیم كرد.امینی تركیبات اساسی برگ چای را شامل آب، تانن، كافئین (تئین)، اسانسهای روغنی، آلبومین، قند پكتین و خاكستر ذكر كرد.
وی خاطرنشانساخت: چای به سه رنگ سیاه، سبز وقرمز مورداستفاده قرارمیگیرد كه هر سه نوع چای محرك، مسكن و مدر یا ادرارآور و معرق است و دارای اثرات آرام بخشی روی سلسله اعصاب میباشد.
وی توصیه كرد: بهتر است از دم كردن چای در قوری استیل خودداری شود، زیرا چای به خاطر مقدار قابل توجهی تانن با آهن قوری استیل رسوب میكند.كارشناس تغذیه در پایان افزود: هرگز نباید چای را در حالت داغ مصرف نمود زیرا تانن چای در حرارت بالا اثر بدی روی مخاط از جمله مخاط مری میگذارد.
منبع : blogfa
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران احمد وحیدی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی مجلس چین خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی سلامت پلیس دستگیری شورای شهر تهران شورای شهر
بانک مرکزی ارز بابک زنجانی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو دلار سایپا مالیات بازار خودرو قیمت طلا
تلویزیون سریال فیلمبردار سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه خواب دیابت مسمومیت کاهش وزن چاقی سلامت روان بارداری آلزایمر