یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


بهداشت و بازرسی گوشت = Meat inspection


تاریخ نشر : ۸۴۱۱۱۵
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۰۶۰-۲۳-۱
رده دیویی : ۶۶۴.۹۰۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : پیرزمانی - ویدا
نویسنده : موسوی - طناز

در این کتاب نخست ساختمان کشتارگاه و قسمت‌های مختلف آن تشریح گردیده هم‌چنین نحوه‌ی بازرسی صحیح قسمت‌های مختلف دام کشتاری آموزش داده شده سپس بیماری‌های مهم بازرسی گوشت، نحوه‌ی تشخیص و قضاوت آن بررسی شده است. بخشی از کتاب نیز به کشتارگاه طیور و بازرسی گوشت طیور اختصاص دارد و در پایان کتاب آزمون‌های میکروبی و آزمایش‌های تکمیلی گوشت مطرح شده است.