چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سوپ قارچ و ذرت


سوپ قارچ و ذرت
● مواد لازم
▪ ۲۵۰گرم سینه مرغ
▪ یک عدد تره فرنگی
▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
▪ یک قاشق چایخوری نمک
▪ یک قاشق چایخوری فلفل
▪ دوحبه سیر له شده
▪ ۷۵گرم کره
▪ یک پیمانه قارچ خرد شده
▪ نصف فنجان ذرت
▪ یک ونیم فنجان آب
▪ دو قاشق مربا خوری گشنیز خورد شده
● طرز تهیه
کره را در قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از سه دقیقه ذرت کنسرو شده را با نمک و جوز هندی اضافه کنید.
سینه مرغ را از پوست و استخوان جدا کرده و به خوبی خرد کنید.
تره فرنگی شسته شده را خرد کنید و با قارچ و مرغ به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
پس از به جوش آمدن مواد درون قابلمه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد.
سپس مواد درون قابلمه را درون غذاساز و یا مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکنواخت شود. سوپ را در حالی که هنوز گرم است درون ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز خرد شده روی آن را تزئین کنید.

[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید