یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
یک سوپ خوشمزه
مدت زمان آمادهسازی مواد برای تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای پخت آن هم ۲۰ دقیقه است.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجهفرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگبو
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)
- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ربگوجهفرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاقگاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت همزدن را از یاد نبرید.
۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاقگاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
سپس با اضافهکردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزهدار کنید.
۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید میشود.
مریم رشدی
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجهفرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگبو
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)
- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.
۲) سیر، گوجهفرنگی خردشده، ربگوجهفرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاقگاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت همزدن را از یاد نبرید.
۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاقگاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.
سپس با اضافهکردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزهدار کنید.
۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید میشود.
مریم رشدی
منبع : روزنامه همشهری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران دولت رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور پایتخت زنان آتش سوزی سازمان سنجش
خودرو قیمت خودرو دلار قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا تورم مسکن ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال لیورپول بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا
تبلیغات هوش مصنوعی ناسا اپل سامسونگ فناوری بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات روزنامه
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل