پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


دانش و روش نگهداری خوراکیها (دانش تغذیه)


دانش و روش نگهداری خوراکیها (دانش تغذیه)
نویسنده : امین‌پور - آزادهریاضی - رویامحمدپوراهرنجانی - بهنوش
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۰۲
رده دیویی : ۶۱۳.۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۱۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۶۰-۲۷-۹

در این کتاب علم تغذیه به زبان ساده معرفی شده است .خوانندگان با مطالعه کتاب, اطلاعاتی در باب نحوه انتخاب, خرید, نگهداری و مصرف مواد غذایی کسب می‌کنند . اهمیت غذا, نیازهای تغذیه‌ای, گروه‌های غذایی, راهنمای خرید مواد غذایی, شیر و فرآورده‌های آن, گوشت, حبوبات, مغزها و دانه‌ها از جمله مباحث کتاب به شمار می‌آید .کتاب با مطالبی درباره مواد مغذی, منابع حاوی ویتامین‌ها, مواد کانی, همچنین نکاتی برای جلوگیری از آلودگی غذا در یخچال و فریزر به پایان می‌رسد .