سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
کتلت مرغ
شرح حال این غذا:
دستور تهیه: برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را از استخوان طوری جدا میکنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را میگیریم و کمی آنرا میکوبیم بهطوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخممرغ را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده میزنیم و بعد در تخممرغ میزنیم و دوباره در نان خشک کوبیده میزنیم و دو طرف آنرا در روغن بهحدی که طلائی شود سرخ میکنیم.
دستور تهیه: برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را از استخوان طوری جدا میکنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را میگیریم و کمی آنرا میکوبیم بهطوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخممرغ را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده میزنیم و بعد در تخممرغ میزنیم و دوباره در نان خشک کوبیده میزنیم و دو طرف آنرا در روغن بهحدی که طلائی شود سرخ میکنیم.
منبع : روجین سایت مازندران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس خلیج فارس بابک زنجانی قوه قضائیه دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
قوه قضاییه هواشناسی شهرداری تهران تهران سیل شورای شهر تهران دستگیری آموزش و پرورش سلامت پلیس قتل شورای شهر
قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا ایران خودرو بازار خودرو دلار تورم بانک مرکزی قیمت خودرو مالیات ارز
تلویزیون سینمای ایران سریال سینما فیلم تئاتر موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی بازیگر محمدرضا گلزار کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش عالی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات فناوری اپل همراه اول پهپاد گوگل روزنامه آیفون
داروخانه سازمان غذا و دارو خواب کاهش وزن بارداری دیابت طول عمر سلامت روان قهوه فروش اینترنتی دارو آلزایمر