پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
روغن داغ را در ظروف پلاستیکی نریزید
بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز برای سرخ كردن مواد غذایی نباید از روغنهای جامد استفاده كرد زیرا طی فرآیند سوختن این روغنها، موادی ایجاد میشود كه موجب سخت شدن و تنگی عروق قلب میشود. دكتر جاكوب مدیر گروه تغذیه دانشگاه آریزونا، گفت: بهترین و مناسبترین روغن برای سرخ كردن، روغن مخصوص این كار است زیرا دیرتر به نقطه دود میرسد و مضرات آن نیز كمتر است.
وی در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب ظرف حین سرخ شدن ماده غذایی، هشدار داد و گفت : در صورت بستن درب ظرف همه بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز میگردد و موجب سمی شدن غذای در حال پخت می شود.
منبع : دوستان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت نیکا شاکرمی رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی خلیج فارس شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس زلزله پلیس راهور قتل شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی سلامت
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی عفاف و حجاب تلویزیون جواد عزتی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا غزه جنگ غزه حماس چین نوار غزه انگلیس عربستان اوکراین یمن
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن فرودگاه تبلیغات ناسا پهپاد
سرطان فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت مسمومیت