دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
شمعهای ظرفی
بسیار ساده و راحت میباشد که از انواع قوطیهای خالی مواد غذائی برای ساختن شمعهای ظرفی خود استفاده کنید و از آنها لذت ببرید.
- روش ساختن شمعهای ظرفی:
برای این نوع شمعها این مسئله مهم میباشد که از فیتیله مخصوص شمعهای ظرفی استفاده کنید (سفت و شق و رق) که در موم ذوب شده راحت قرار بگیرد. اندازه فیتیله را مطابق قطر ظرفتان انتخاب کنید، اگر از موم عسل به موم پارافین اضافه میکنید زمان سوختن شمع شما طولانیتر میشود و اگر چند قطره از عطر سنبل هندی به مومتان اضافه کنید زمانیکه این شمعها را روشن میکنید حشرات از قبیل سوسک و پشه را فراری میدهد.
- هشدارهای ایمنی:
زمانیکه شمع را روشن میکنید موم ذوب شده و ظرف را خیلی داغ میکند، بنابراین دقت کنید که این نوع شمعها را در یک سطح محکم و دور از دسترس بچهها قرار دهید، ظرف را اول امتحان کنید و ببینید که کاملاً غیر قابل نفوذ آب باشد و اگر سوارخ و روزنهای دارد با کمی خمیر بتونه آنها را مهر و موم کنید و دقت کنید که ظرفها خوب تمیز و خشک باشند و درپوش آنها بهراحتی برداشته شود تا لبههای آنها صاف و بدون زبری باشند. برای اندازه گرفتن مقدار موم لازم برای ظرف مورد نظرتان، ظرف را پر آب کنید و اندازه بزنید، برای هر ۱۰۰ میلیلیتر آب شما به ۹۰ گرم موم سرد نیاز دارید.
- مواد و لوازم مورد نیاز:
فیتیله مخصوص ظرف (سفت و محکم)، قوطیهای تمیز و خشک، نگه دارنده فیتیله، مداد یا سوزن فیتیله (سوزن بلند و ضخیم)، موم پارافین، ظرف برای ذوب کردن موم به روش بن ماری، دماسنج
۱. از یک فیتله بلند مخصوص ظرفها تقریباً چند سانتیمتر بلندتر از ظرف مورد نظرتان استفاده کنید، یک انتهاء آنرا در نگهدارنده فتیله قرار دهید و محکم ببندید، و انتهاء دیگر را دور مداد یا سوزن فیتیله طوری گره بزنید که نگه دارنده فیتیله در ته ظرف و مداد هم روی لبه ظرف قرار بگیرند.
۲. موم پارافین را به روش بن ماری ذوب کنید و درجه حرارت موم را با دماسنج اندازه بزنید و زمانیکه به ۸۲ درجه سانتیگراد (۱۸۰ درجه فارنهایت) رسید آنرا از روی حرارت بردارید.
۳. مقداری از موم ذوب شده را در قوطی بریزید و فیتیله را در جای خود درست در مرکز قوطی قرار دهید و به این وسیله نگه دارنده فیتیله در ته قوطی وقتی که موم سفت شود محکم میشود، موم بیشتری بریزید، یک مرتبه یک لایه، طوری که موم اطراف نگهدارنده همانطور باقی بماند و فیتیله در جای خود باشد.
۴. موم ذوب شده بیشتری بریزید تا تقریباً یک سانتیمتر از لبه قوطی خالی بماند و سپس بگذارید تا سفت و سرد شود بعد از سرد شدن در اطراف فیتیله یک گودی ایجاد میشود، موم را دوباره ذوب کنید و محل فرو رفتگی را تا جائی که لازم است پر کنید. فیتیله را از اطراف مداد باز کنید و به اندازه لازم آنرا قیچی کنید.
برای ساختن این شمعهای جالب میتوانید از انواع قوطیهای خالی مواد غذائی یا هر ظرف دیگری که به نظر شما جالب و زیبا میآید استفاده کنید و شمعهای ظرفی دلپذیری بسازید و زمانیکه این شمعها را روشن میکنید و شمعهای ظرفی دلپذیری بسازید و زمانیکه این شمعها را روشن میکنید خیلی مواظب باشید زیرا سطح ظرفها بسیار داغ و سرخ میشوند و اغلب میتوانید این قوطیها را دوباره و دوباره با موم جدیدی پر کنید و از آنها لذت ببرید.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
قتل فضای مجازی هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل آیفون اینستاگرام سامسونگ مایکروسافت اپل عکاسی ناسا
چای کاهش وزن فشار خون توت فرنگی سیگار کبد چرب