پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

حماس در آستانه دستیابی به بمب هسته ای!


حماس در آستانه دستیابی به بمب هسته ای!
پیروزی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" در انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در تاریخ ۲۵/۲/۲۰۰۶ میلادی همه طراحان و برنامه ریزان گروه اسلو در داخل فلسطین و اطرافیان آنان و نیز "اسرائیلی هایی" كه نتایج را زمین لرزه توصیف كردند و نیز دولت آمریكا و حكام عرب دنباله رو آمریكا در منطقه وحشت زده شدند.
پس از اعلام نتایج و تا به امروز چنان جنگی علیه جنبش حماس در جریان است كه انگار این جنبش درصدد دستیابی به بمب هسته ای است و این امر می تواند همه طرح ها و برنامه های جهان غرب را كه رژیم موسوم به "اسرائیل" را در قلب جهان عرب و اسلام كاشته است، بر هم بریزد و اگر جنبش حماس به برنامه های هسته ای (ادامه حكومتداری) ادامه دهد، حتما به بمب هسته ای دست خواهد یافت! و در آن هنگام دیگر دولت اشغالگر صهیونیستی هیچ ارزشی نخواهد داشت و در این صورت پرچم سفید بر خواهد افراشت و از میان خواهد رفت و به دنبال آن، منافع جهان غرب به ویژه آمریكا واروپا در منطقه تحت تاثیر شدید قرار خواهند گرفت و دیگر آنها قادر نخواهند بود نفت منطقه را با هر قیمتی كه خودشان بخواهند، به یغما ببرند و در پی آن قدرت های اسلامی و عربی ظهور خواهند كرد كه توان رقابت با آمریكا را دارند و در آن صورت تحقیر و اهانت و چپاول ثروت های منطقه و ملت های مسلمان پایان خواهد یافت.
تاكنون هیچ دولت یا حكومتی در طول تاریخ چنین محاصره كشنده ای را هم از داخل و هم از خارج تجربه نكرده است، زیرا قدرت های بزرگ و امپراتوری های عظیم فقط از داخل نابود می شوند و آن هنگامی است كه برخی از اقشار ملت های این كشورها مصالح و منافع شخصی خود را بر منافع و مصالح وطن ترجیح می دهند و با پشت كردن به ملت و آرمان خود به دشمنان ملت و سرزمین خود می پیوندند. تاكنون در تاریخ سراغ نداریم كه دولتی بدون ارتش و مرز و هیچ یك از مظاهر قدرت مادی چنین محاصره كشنده و جنایتكارانه ای را تجربه كرده باشد و گروهی از وزیران و نمایندگانش اسیر و گروهی دیگر زیر پیگرد قرار گرفته باشند و از دریافت اموالی كه حق ملت است، محروم شده باشد.
اگر جنبش حماس مانند ایران در آستانه دستیابی به انرژی هسته ای بود و چنین محاصره ای علیه آن اعمال می شد، ممكن بود كه منطقی به نظر برسد ـ دست كم از نظر غربی هاـ زیرا دستیابی به فناوری هسته ای می تواند بسیاری از معادلاتی را كه غرب ترسیم و برای تثبیت و اجرای آن هزینه ها كرده است، بر هم بزند و به یك باره همه چیز علیه منافعش قد علم كند. به همین سبب غربی ها به هیچ وجه حاضر به پذیرش چنین وضعی نیستند و تمام تلاش خود را برای جلوگیری از دستیابی به انرژی و فناوری هسته ای بكار می گیرند، البته این بدان معنا نیست كه ما بهانه های محاصره را ایجاد می كنیم یا این كه غرب حق دارد، اما این منطق زور و قدرت و مصالح است.
حتی اگر ایران به محاصره هم در آید باز هم به اندازه محاصره حكومت و ملت فلسطین از سوی آمریكا و متحدانش نیست، زیرا آمریكا نمی تواند نیمی از ایرانی ها را برای مقابله با حكومتشان با خود همراه كند یا آنكه مانع از ورود پول و منابع مالی به داخل ایران از طریق بانك های جهانی شود یا آنكه كسی از ایرانیان نمی گوید كه دولت این كشور پول قاچاق می كند و حتی كسی یافت نمی شود كه برای كسب كرسی و قدرت به ملت خود پشت كند و از داخل با محاصره كنندگان همكاری كند. نتیجه می گیریم كه محاصره ای كه هم اكنون دولت منتخب فلسطین به رهبری جنبش مقاومت اسلامی حماس با آن روبرو است در طول تاریخ سابقه نداشته است و به همین سبب باید گفت كه حماس عملا بمب هسته ای دارد كه با چنین محاصره كشنده ای مواجه است در غیر این صورت چگونه می توان این محاصره جنون آمیز را تفسیر كرد؟
نتیجه دیگری كه می توان از این وضع گرفت آن است كه اگر هر جنبش یا حكومت یا هر دولتی با چنین محاصره ای مواجه شود و چنین زیر فشار قرار گیرد، هیچ گاه تاب توان مقاومت ندارد، اما راز و رمز پایداری این حكومت را باید نخست در آگاهی ملت نسبت به توطئه های داخلی و خارجی صورت گرفته علیه فلسطین دانست و دوم آنكه این ملت از دولتی كه خود برگزیده است قاطعانه پشتیبانی می كند و هر چه فشارها و محاصره شدیدتر شوند این ملت نیز بیشتر از حكومت خود حمایت كرده است و این همان چیزی است كه آمریكا آن را درك نمی كند و خانم رایس نیز نمی خواهد آن را بفهمد و امیدوار است كه ملت علیه حكومت خود قیام كند و بر همین اساس پیش بینی آمریكا این بود كه دولت منتخب فلسطین بیش از یك ماه دوام نمی آورد. پیش از همه این عوامل باید به عنایت پروردگار ایمان داشت كه "به كافران اجازه سیطره بر مؤمنان را نمی دهد"، اما نه حامیان داخلی محاصره ملت فلسطین این را می فهمند و نه رهبران سست عنصر عرب.
همگامان محاصره باید پیش از آنكه فرصت از دست برود به خود آیند و به وجدان خود رجوع كنند و به صف ملت خود بازگردند و به همراه آنها صبر و پایداری پیشه كنند و اندیشه شكست و فروپاشی و تسلیم شدن در برابر آمریكا و صهیونیسم را در این مرحله حساس و خطرناك از تاریخ فلسطین از ذهن خود پاك كنند، زیرا همراهی با ملت برای آنها بسیار سودمندتر از همراهی با دشمنان امت است و اگر فرصت از دست برود دیگر حسرت و پشیمانی سودی ندارد.
نویسنده: خالد معالی
منبع: مركز اطلاع رسانی فلسطین
منبع : خبرگزاری فارس