شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پوره اسفناج


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
شیر نصف پیمانه
اسفناج دو کیلوگرم
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: ساقه‌های اسفناج را از برگ آن جدا می‌کنیم و برگها را به‌دقت می‌شوئیم. بعد دو تا سه لیوان آب داخل ظرف می‌ریزیم و جوش شیرین و نمک را درآب حل می‌کنیم اسفناج را در آب و نمک می‌ریزیم و روی آتش میگذاریم بدون اینکه در آنرا بگذاریم میگذاریم روی حرارت ملایم ، سپس شیر را کم کم داخل اسفناج میریزیم و بهم میزنیم تا شیر کاملا جذب اسفناج شود، بعد کره را در اسفناج می‌ریزیم و پوره را بر می‌داریم.
منبع : روجین سایت مازندران