یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شربت بامیه و زولبیا


ـ مواد لازم:
آب: ۰.۷۵ فنجان
شکر: ۱.۵ فنجان
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری
هل: ۱ قاشق سوپخوری
گلاب: ۱ قاشق سوپخوری
عسل: ۱ قاشق سوپخوری
ـ طرز تهیه:
یک پیمانه آب و شکر و گلاب را مخلوط می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم تا جوش آید و کاملاً غلیظ شود بعد آبلیمو را می‌ریزیم، یکی دو جوش که زد از روی آتش بر می‌داریم و از صافی رد می‌کنیم. می‌توانید عسل و هل نیز برا افزودن طعم و بوی شربت به آن اضافه کنید.


همچنین مشاهده کنید