یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

رنگینک


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۴۰۰ گرم
شکر: ۳۰۰ گرم
گردو: ۱۰۰ گرم
آرد نخود چی: ۲۰۰ گرم
دارچین: ۱۰ گرم
خرما: ۳۰۰ گرم
روغن: ۴۰۰ گرم
ـ طرز تهیه:
آرد گندک را در روغن سرخ کرده، آرد نخودچی را به آن افزوده و همش زده از روی آتش بردارید. سپس شکر را که قبلاً سائیده شده داخل آرد کرده همش بزنید هسته خرما را گرفته و مغز گردو را ته یک سینی چیده آرد را رویش ریخته تکانش بدهید تا تمام مواد آن روی یک سطح قرار گیرد. سپس روی آن گرد دارچین بپاشید و پس از اینکه سرد شد با کارد لوزی لوزی ببرید.


همچنین مشاهده کنید