قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

طرز تهیه شیره انگور در خانه/ نکات مهم

شیره انگور یا همان دوشاب مانند دیگر شیره‌های خوراکی به دلیل طبع گرمی که دارد یک خوراکی مقوی و پرخاصیت به ویژه در روزهای سرد پاییز و زمستان برای صبحانه و میان وعده است.
 طرز تهیه شیره انگور در خانه/ نکات مهم



۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌
 سایت تابناک / ۱ ساعت قبل
ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین،، ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند. این ۷ خوراکی را بشناسید و به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

روده انسان حاوی باکتری‌های مختلفی است که بسیاری از آنها برای دستگاه گوارش مفید هستند. دسته‌ای از این باکتری‌ها به نام پروبیوتیک معروف‌اند و هرچه تعداد آنها بیشتر باشد، روده و گوارش در وضعیت بهتری قرار می‌گیرند. با مصرف یکسری از خوراکی‌ها می‌توانید مقدار زیادی پروبیوتیک وارد روده‌تان کنید.

مصرف مرتب مواد خوراکی زیر موجب بهبود مقدار باکتری‌های مفید روده و سلامت دستگاه گوارش‌تان می‌شود:

۱. ماست

ماست یکی از بهترین منابع حاوی پروبیوتیک است. پروبیوتیک‌ها تحمل لاکتوز را آسان و مشکلات گوارشی از جمله نفخ و اسهال را برطرف می‌کنند.

۲. پنیر نرم

پروبیوتیک‌ها معمولا در مسیر معده و روده از بین‌ می‌روند. اما برخی از گونه‌های این نوع باکتری‌ها در پنیرهای نرمی مانند «گودا» که از شیر گاو درست می‌شود آنقدر مقاوم‌اند که در بدن باقی مانده و از بین نمی‌روند.

۳. کفیر

کفیر، نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه‌های کفیر است و عطر و طعم خوبی دارد. این نوشیدنی سرشار از پروبیوتیک است و برای حرکت روده، سهولت در هضم، تقویت ایمنی بدن، کاهش شدت اسهال، اختلال خواب و افسردگی موثر است.

۴. نان خمیر ترش

نان خمیر ترش با تخمیر طولانی‌مدتِ خمیر تهیه می‌شود. این نان در مقایسه با نان‌های درست‌شده با استفاده از مخمرهای کشت‌داده‌شده، معمولا طعم ترش ملایمی دارد. این نوع نان سرشار از پروبیوتیک است و به هضم غذا کمک می‌کند.

۵. شیر حاوی پروبیوتیک

آسان‌ترین روش افزودن پروبیوتیک به رژیم غذایی، مصرف شیر پروبیوتیک‌دار است. البته آب دوغی که پس از گرفتن کره از شیر یا خامه به‌دست می‌آید هم گزینه مناسبی است. آب دوغ، سرشار از پروبیوتیک است.

۶. تمپه

تمپه یکی از فرآورده‌های سنتی سویاست که با تخمیر کنترل‌شده این لوبیا به‌دست می‌آید. سویا نه‌تنها سرشار از پروبیوتیک‌های طبیعی است و باکتری‌های مفید روده را افزایش می‌دهد، بلکه برخی از باکتری‌های مضر را از بین می‌برد.

۷. مکمل‌های پروبیوتیک

به‌غیر از خوراکی‌های حاوی پروبیوتیک، مکمل‌هایی در داروخانه وجود دارد که نیاز فرد به پروبیوتیک را تامین می‌کند. البته اگر سیستم ایمنی ضعیفی دارید یا بیمار هستید، پیش از مصرف پروبیوتیک، با پزشک مشورت کنید.




دارو دوباره گران می شود؟ تصمیم ارزی جدید نگرانی بیماران را بالا برد / موج تازه گرانی دارو در راه است؟ جزئیات تغییر ارز مواد اولیه و واکنش سازمان غذا و دارو

 دارو دوباره گران می شود؟ تصمیم ارزی جدید نگرانی بیماران را بالا برد / موج تازه گرانی دارو در راه است؟ جزئیات تغییر ارز مواد اولیه و واکنش سازمان غذا و دارو
 سایت اندیشه معاصر / ۱ ساعت قبل
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره نامه تغییر ارز مواد اولیه وارداتی و تاثیر آن بر قیمت بازار دارویی کشور ۵ نکته مهم مطرح کرده و گفته تغییر ارز برخی مواد اولیه را نباید به معنای حذف ارز ترجیحی دارو یا قطعی بودن افزایش قیمت دارو تلقی کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ تغییر نرخ ارز برخی مواد اولیه دارویی از ترجیحی به توافقی، این روزها نگرانی‌هایی درباره احتمال افزایش دوباره قیمت دارو ایجاد کرده؛ نگرانی‌ای که با انتشار نامه سازمان غذا و دارو به شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه بیشتر شده و بعد از ۲ بار افزایش قیمت داروها در سال جاری توجه بیشتری را به خود جلب کرده است.

بر اساس این نامه، برخی مواد اولیه و حد واسط وارداتی از ۲۵ مرداد دیگر مشمول دریافت ارز ترجیحی نیستند و ارز مورد نیاز آنها با نرخ توافقی تأمین خواهد شد. حالا سؤال مهم این است: آیا گران‌تر شدن ارز مواد اولیه، به افزایش قیمت دارو برای بیماران منجر می‌شود؟

موضوع وقتی جدی‌تر شد که یکی از شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه دارویی هم اعلام کرده با توجه به تغییر گروه کالایی محصولات و حذف ارز ترجیحی، قیمت‌گذاری محصولاتش با لحاظ بهای تمام‌شده جدید انجام خواهد شد و مشمول قیمت‌گذاری سازمان غذا و دارو نمی‌شوند.

اما دکتر محمد هاشمی، سخنگوی سازمان غذا و دارو به همشهری می‌گوید که تغییر ارز برخی مواد اولیه را نباید به معنای حذف ارز ترجیحی دارو یا قطعی بودن افزایش قیمت دارو تلقی کرد. تغییر ارز فقط شامل بخشی از زنجیره تولید است

به گفته سخنگوی سازمان غذا و دارو، موضوع اعلام شده مربوط به تغییر نرخ ارز برخی مواد حد واسط و پیش‌سازهای مورد استفاده در تولید مواد اولیه دارویی است و تنها بخشی از زنجیره تولید را دربرمی‌گیرد. بنابراین این تصمیم به معنای حذف یکباره ارز ترجیحی از کل زنجیره دارو نیست و نباید آن را به معنای ایجاد یک موج جدید و قطعی گرانی در بازار دارویی کشور دانست. از سوی دیگر ارز مورد نیاز مواد اولیه و پیش‌سازهای صنایع دارویی به میزان برابر با سال گذشته به صورت یکجا تخصیص داده شده است؛ بنابراین موضوع اخیر را نباید به معنای توقف تامین ارز تامین مواد اولیه تلقی کرد. آیا ارز گران‌تر، دارو را هم گران می‌کند؟

یکی از مهم‌ترین ابهام‌ها این است که اگر تولیدکننده مواد اولیه را با ارز متفاوتی خریداری کند، آیا هزینه آن در نهایت به قیمت داروی مصرف‌کننده منتقل خواهد شد؟ هاشمی در پاسخ به این نگرانی می‌گوید: مواد اولیه و مواد حد واسط تنها یکی از اجزای هزینه نهایی تولید دارو هستند و هزینه این بخش به تنهایی تعیین‌کننده قیمت نهایی دارو نیستند. بنابراین تغییر نرخ ارز آنها لزوماً به معنای افزایش قیمت دارو نخواهد بود.

به گفته او یکی از مهم‌ترین مشکلات فعلی برخی شرکت‌های دارویی، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش برای تأمین مواد اولیه است. بر این اساس اظهارات اخیر برخی شرکت‌ها را باید بیشتر در چارچوب فشار نقدینگی و دشواری تامین مواد اولیه و استمرار تولید در شرایط فعلی تحلیل کرد و نه به عنوان یک شوک قطعی قیمتی. ارز توافقی چقدر می‌شود؟

سؤال دیگر این است که با تغییر گروه کالایی برخی مواد اولیه و خروج آنها از شمول ارز ترجیحی، ارز توافقی با چه نرخی در اختیار تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت؟ هاشمی در این‌باره می‌گوید: رقم ارز توافقی پس از تصمیمات نهایی اعلام خواهد شد، اما نکته مهم این که قرار نیست این تغییر، یک شوک قیمتی به بازار دارویی کشور وارد کند. ارز ترجیحی دارو همچنان برقرار است

در میان نگرانی‌های ایجادشده، شاید مهم‌ترین نکته همین باشد که حذف ارز ترجیحی از برخی مواد اولیه به معنای حذف ارز ترجیحی دارو نیست. سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان این نکته عنوان می‌کند: رئیس سازمان غذا و دارو نیز اخیراً اعلام کرده که سهمیه ارزی دارو در سال جاری حدود ۴.۵ میلیارد دلار تعیین شده و تاکنون حدود ۱.۳ میلیارد دلار از این منابع پرداخت شده است. بنابراین باید میان ارز مورد استفاده برای برخی مواد اولیه و مواد حد واسط با ارز ترجیحی اختصاص‌یافته به دارو تفاوت قائل شد؛ دو موضوعی که در روزهای اخیر در افکار عمومی تا حدی با یکدیگر ابهام‌برانگیز شده است. افزایش قیمت دارو به ایستگاه سوم می‌رسد؟‌

با این حال، نگرانی بیماران فقط به نامه اخیر مربوط نمی‌شود. بازار دارویی کشور در سال جاری تاکنون دو بار افزایش قیمت را تجربه کرده و همین موضوع باعث شده خبر تغییر نرخ ارز، با حساسیت بیشتری دنبال شود.

هاشمی درباره سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در قبال افزایش قیمت دارو می‌گوید: اگر میان دسترسی بیمار به دارو و افزایش قیمت ناگزیر به انتخاب باشیم، تأمین و در دسترس بودن دارو در اولویت قرار دارد. اما نباید تمام فشار ناشی از افزایش هزینه‌ها به بیمار منتقل شود و برای این منظور یک «نظام جمعی» باید وارد عمل شود.

او توضیح می‌دهد: بخشی از این فشار را شرکت‌های دارویی با راهکارهایی در حوزه تولید و تأمین مواد اولیه مدیریت می‌کنند، اما در کنار آن، افزایش پوشش بیمه‌ای دارو نیز اهمیت زیادی دارد تا هزینه بیشتری روی دوش بیماران قرار نگیرد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تأکید می‌کند که سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو همچنان بر سه محور استوار است؛ تأمین پایدار دارو، حمایت از تولید داخل و جلوگیری از انتقال فشار مالی به بیماران.

به گفته هاشمی، اهمیت این سیاست در شرایط تحریمی و محدودیت‌های ناشی از شرایط منطقه‌ای بیشتر شده است. چرا قیمت دارو بالا می‌رود؟

قیمت دارو امسال در دو مرحله افزایش یافت، اول ۱۶ فروردین و بعد از آن اواسط خرداد. حدود دو سوم داروها در این دو مرحله قیمت‌گذاری شدند. مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو چند روز پیش در نشست خبری درباره این که چرا قیمت دارو در حال افزایش است عنوان کرده بود «این افزایش تنها ناشی از تصمیم تولیدکننده نیست و قیمت مواد اولیه، جانبی، بسته‌بندی، محصولات پتروشیمی، آلومینیوم و هزینه‌های حمل‌ونقل هم در این بخش اثرگذار هستند.»

به گفته پیرصالحی تنها در یک مورد شاهد افزایش هزینه حمل و نقل هستیم و هزینه حمل یک کانتینر از کشورهایی مانند چین و هند که پیش‌تر حدود ۲ تا ۳ هزار دلار بود، در برخی موارد به ۳۰ هزار دلار رسیده که با ارز آزاد هم پرداخت می‌شود. افزایش هزینه انرژی در جهان و رشد قیمت مواد اولیه در کشورهایی مانند هند و چین نیز هزینه تولید را افزایش داده است.

رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: باید میان توان اقتصادی مردم و استمرار فعالیت کارخانه‌های داروسازی تعادل ایجاد شود؛ زیرا اگر تولید داخلی به دلیل زیان‌ده بودن متوقف شود، همان دارو باید با چند برابر قیمت از خارج وارد شود و فشار نهایی می‌تواند بیشتر باشد.

منبع : خبرآنلاین




خیال بیماران راحت شد؟ سازمان غذا و دارو شایعه حذف ارز ترجیحی دارو را رد کرد / پشت پرده خبر جنجالی ارز دارو؛ تغییر ارز برخی مواد اولیه به معنای گرانی گسترده نیست

 خیال بیماران راحت شد؟ سازمان غذا و دارو شایعه حذف ارز ترجیحی دارو را رد کرد / پشت پرده خبر جنجالی ارز دارو؛ تغییر ارز برخی مواد اولیه به معنای گرانی گسترده نیست
 سایت اندیشه معاصر / ۴ ساعت قبل
سخنگوی سازمان غذا و دارو با تکذیب خبر حذف ارز ترجیحی دارو اعلام کرد تغییر نرخ برخی مواد حدواسط و پیش‌سازهای دارویی به معنای حذف ارز ترجیحی دارو یا افزایش گسترده قیمت‌ها نیست و سیاست وزارت بهداشت همچنان بر جلوگیری از انتقال فشار هزینه‌ها به بیماران متمرکز است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ محمد هاشمی، سخنگوی سازمان غذا و دارو، با رد ادعای حذف ارز ترجیحی دارو گفت: تغییر نرخ برخی مواد حدواسط مورد استفاده در تولید دارو نباید به معنای گرانی گسترده داروها تفسیر شود.

وی تأکید کرد: سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو همچنان تأمین پایدار دارو و جلوگیری از انتقال فشار مالی به بیماران است و تغییرات ارزی در برخی اقلام، به معنای حذف ارز ترجیحی کل زنجیره دارویی کشور نیست.




تأمین منابع ارزی جدید برای مدیریت کمبود‌های دارویی

 تأمین منابع ارزی جدید برای مدیریت کمبود‌های دارویی
 سایت اصلاحات نیوز / ۴ ساعت قبل
معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو با تاکید بر ضرورت حفظ ذخایر استراتژیک گفت: در چهار ماه نخست سال تلاش شد با تأمین منابع ارزی جدید، کمبود‌های جاری...

به گزارش اصلاحات نیوز؛

دکتر نقی شهابی مجد با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مدیریت کمبود‌های دارویی گفت: در کنار ایجاد و حفظ ذخایر استراتژیک، برای تأمین اقلام مورد نیاز و مدیریت کمبود‌های جاری، پیگیری‌های لازم با بانک مرکزی و سایر مجموعه‌های مرتبط انجام شده است.

وی افزود: در سال جاری و به‌ویژه در چهار ماه نخست سال، تلاش شد میزان ارز بیشتری به حوزه دارو اختصاص یابد تا امکان تامین اقلام دارای کمبود و مدیریت نیاز‌های جاری فراهم شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو تأکید کرد: منابع مربوط به ذخایر استراتژیک برای هدف اصلی خود یعنی استفاده در شرایط اضطرار حفظ شده و برای مدیریت کمبود‌های جاری، از سایر منابع استفاده شده است.

شهابی‌مجد ادامه داد: تفکیک منابع ارزی و حفظ ذخایر استراتژیک اهمیت زیادی دارد؛ چرا که مصرف این ذخایر برای نیاز‌های روزمره می‌تواند در شرایط بحرانی، پشتوانه کشور برای مدیریت وضعیت اضطراری را کاهش دهد.

وی خاطرنشان کرد: با استفاده از منابع دیگر و ادامه مذاکرات و پیگیری‌ها با بانک مرکزی، تلاش شده است ارز مورد نیاز برای تأمین اقلام دارویی و مدیریت کمبود‌های موجود فراهم شود.



 روایت کسبه از آتش‌ سوزی بازار گرگان | آتش خاموش شد؛ اما خطر ادامه دارد

روایت کسبه از آتش‌ سوزی بازار گرگان | آتش خاموش شد؛ اما خطر ادامه دارد

۳ روز پس از آتش‌سوزی، میدان شهرداری گرگان شبیه همیشه نیست. حریق شامگاه دوشنبه ۲۶ مرداد، حوالی ساعت ۱۹:۳۰، از یکی از رستوران‌های محدوده میدان شهرداری آغاز شد. گزارش‌های اولیه از درگیر شدن مغازه‌های قدیمی اطراف میدان حکایت دارد.

 فیلم و عکس چهره باز یک زن و 2 مرد تحت تعقیب / سناریوی هالیوودی برای سرقت ۱۰۵ گرم طلا / لوکیشن فیلم محل کلاهبرداری بود

فیلم و عکس چهره باز یک زن و 2 مرد تحت تعقیب / سناریوی هالیوودی برای سرقت ۱۰۵ گرم طلا / لوکیشن فیلم محل کلاهبرداری بود

حوادث رکنا، معامله ۱۰۵ گرم طلا قرار بود پول یک معامله خودرو را تأمین کند، اما خریدار پس از تحویل گرفتن طلا با وعده «سه، چهار ساعت دیگر شبا می‌کنم» ناپدید شد و کرکره مغازه‌ای که معامله در آن انجام شده بود، پایین رفت. حالا مال‌باخته می‌گوید همسایه‌های مغازه مدعی شده‌اند این افراد، محل را برای چند روز و با عنوان «فیلمبرداری» از صاحب مغازه اجاره کرده بودند؛ روایتی که هنوز از سوی صاحب ملک یا مراجع رسمی تأیید نشده و در حالی مطرح می‌شود که ارزش طلای تحویل‌شده حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است.

 شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

جانشین فرمانده انتظامی کل کشور گفت: شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسیده است.

 مرگ مشکوک پسر ۶ ساله در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو تهران

مرگ مشکوک پسر ۶ ساله در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو تهران

به دنبال مرگ مشکوک پسر ۶ ساله افغانستانی در ساختمان نیمه‌کاره قلعه‌نو ، یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

 زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

شهردار تهران با بیان اینکه ما باید مسکن را به سمت ارزان‌سازی سوق دهیم، گفت: به دنبال سوداگری در عرصه مسکن نیستیم و می‌خواهیم مسکن ارزان عرضه شود.

 مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

فرمانده انتظامی راز و جرگلان از جان‌باختن چهار نفر بر اثر کمبود اکسیژن و خفگی داخل یک حلقه چاه در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.

 هشدار به کنکوری‌ها: از برگه آزمون عکس بگیرید در لحظه شناسایی می‌شوید

هشدار به کنکوری‌ها: از برگه آزمون عکس بگیرید در لحظه شناسایی می‌شوید

با اعلام مسئولان، اگر داوطلبان از برگه آزمون عکس بگیرند در لحظه شناسایی می‌شوند.

 جهان به روایت تصویر؛ از رقص با آرپی‌جی تا بارش شهابی در ایران

جهان به روایت تصویر؛ از رقص با آرپی‌جی تا بارش شهابی در ایران

مجموعه‌ای از تصاویر خبری از نقاط مختلف جهان، امروز از صحنه‌های مذهبی و آیینی تا رویدادهای سیاسی، بحران‌های انسانی، رقابت‌های ورزشی و لحظات روزمره زندگی را به تصویر کشیده است.