رئیس اتحادیه هتلداران کرمانشاه از تخفیف هتلهای کرمانشاه برای زائرین اربعین حسینی(ع) خبر داد و گفت: در ایام اربعین پذیرش زوار در هتلهای کرمانشاه با ۳۰ تا ۵۰ درصد تخفیف انجام میگیرد.

آرش یزدانفر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آمادگی کامل هتلهای کرمانشاه برای میزبانی از زائرین اربعین حسینی(ع)، اظهار کرد: حدود ۶۰ هتل، هتل آپارتمان، میهمانپذیر و هتل بوتیک کرمانشاه در آمادگی ۱۰۰ درصدی برای میزبانی از زوار اربعین قرار دارند.
وی افزود: طی روزهای گذشته که موج ورود زائرین اربعین به استان آغاز شده، شاهد رشد حدود ۳۵ درصدی اقامت در مراکز اقامتی زیرمجموعه هتلداران استان بودهایم.
رئیس اتحادیه هتلداران کرمانشاه ظرفیت هتلهای کرمانشاه برای میزبانی از زوار را حدود پنج هزار تخت اعلام و تصریح کرد: حدود ۸۰۰ تخت از این ظرفیت در شهر قصرشیرین و خود مرز خسروی واقع شده است.
وی در ادامه افزود: باتوجه …













