قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

این چند خبر را بخوانید

در این بسته خبری بر برخی خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.
 این چند خبر را بخوانید

به گزارش ایسنا، سیامک مختاری، نویسنده و کارگردان مستند نقش جنگ در اقتصاد جهان، با تشریح ایده و رویکرد اثر جدیدش گفت: این مستند تلاش می‌کند جنگ ۴۰ روزه را از زاویه‌ای متفاوت بررسی کند، زاویه‌ای که در آن، جنگ فقط یک رویارویی نظامی نیست و آثار آن در اقتصاد جهانی، بازار انرژی و مناسبات بین‌المللی نیز دنبال می‌شود.

به گزارش مؤسسه فرهنگی شهید آوینی، سیامک مختاری، نویسنده و کارگردان مستند نقش جنگ در اقتصاد جهان، درباره شکل‌گیری ایده این مستند اظهار کرد: در مراحل پایانی جنگ ۴۰ روزه، اتفاقاتی رخ داد که نشان می‌داد پیامدهای این درگیری فراتر از مرزهای ایران رفته و در بازارها و معادلات اقتصادی جهان نیز بازتاب پیدا کرده است. همین موضوع، زمینه توجه به ابعاد اقتصادی جنگ و شکل‌گیری ایده ساخت این مستند را فراهم کرد.

وی افزود: یکی از محورهایی که در این اثر مورد توجه قرار گرفته، ظرفیت‌های راهبردی ایران و به‌ویژه جایگاه تنگه هرمز است. جنگ نشان داد که این موقعیت ژئوپلیتیکی تا چه اندازه می‌تواند بر بازار انرژی و اقتصاد جهانی اثرگذار باشد؛ موضوعی که در مستند تلاش شده از زاویه‌ای متفاوت برای مخاطب روایت شود.

این کارگردان مستند ادامه داد: بازتاب این تحولات تنها به بازارهای اقتصادی محدود نماند و برای کشورهای مختلف و حتی افکار عمومی جهان نیز اهمیت پیدا کرد. وقتی آثار جنگ در بازار نفت و اقتصاد جهانی دیده شد، مشخص شد که آنچه در ایران رخ می‌دهد، نمی‌تواند صرفاً یک درگیری منطقه‌ای تلقی شود.

مختاری با اشاره به برخی تغییرات در ادبیات سیاسی کشورهای مختلف گفت: این تحولات حتی بر نوع مواجهه برخی کشورها با ایران نیز اثر گذاشت. برای ما مهم بود که این تغییرات و ارتباط آن با اتفاقات جنگ را نیز در چارچوب مستند بررسی کنیم و نشان دهیم یک رویداد نظامی چگونه می‌تواند بر مناسبات سیاسی و اقتصادی اثر بگذارد.

وی درباره هدف ساخت مستند نقش جنگ در اقتصاد جهان، اظهار کرد: هدف ما فقط روایت یک واقعه نیست، بلکه می‌خواهیم بستری برای گفت‌وگو درباره موضوعاتی مانند دلایل آغاز جنگ، رویکرد آمریکا، ظرفیت‌های تنگه هرمز و تأثیر جنگ بر اقتصاد جهانی ایجاد کنیم، موضوعاتی که می‌تواند در محافل دانشگاهی، نشست‌های تخصصی و رسانه‌ها نیز مورد بحث قرار گیرد.



 رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و قطر درباره تحولات منطقه
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و قطر درباره تحولات منطقه

سید عباس عراقچی و همتای قطری او در گفت‌وگویی تلفنی، آخرین وضعیت منطقه و ضرورت به‌کارگیری ابزارهای دیپلماتیک برای مدیریت بحران‌ها را بررسی کردند.

 سوپاپ‌های اطمینان سیاستگذاری
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سوپاپ‌های اطمینان سیاستگذاری

آیا سیاست‌هایی مانند اعطای یارانه‌ها و کالابرگ باعث می‌شوند سیاستگذار به جای اصلاح وضعیت موجود، صرفا با هدف کاهش فشارهای اجتماعی به استفاده از این ابزارهای حمایتی روی آورد؟ اساسا آیا سیاست‌هایی همچون کالابرگ در زمره سیاست‌های پوپولیستی قرار می‌گیرند؟

 تقدیر از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در کرمان
۲۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

تقدیر از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در کرمان

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در استان کرمان موجب آبرو و عزت کرمان و در عین حال یک خدمت ملی شد و این استان به‌ عنوان پایلوت اجرا...

 جبهه تجاری جنگ اقتصادی
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

جبهه تجاری جنگ اقتصادی

فشار تازه آمریکا بر شرکای تجاری ایران، از تحریم نفت و شبکه‌های مالی عبور کرده و به تهدید مستقیم کشورهایی رسیده است که با تهران تجارت می‌کنند؛ رویکردی که می‌تواند هزینه تجارت خارجی ایران را افزایش دهد، اما توقف کامل آن با موانع جدی روبه‌روست.

 سفرهای پرشمار هواپیماهای نظامی ترکیه و چین به پاکستان؛ ماجرا چیست؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

سفرهای پرشمار هواپیماهای نظامی ترکیه و چین به پاکستان؛ ماجرا چیست؟

هواپیماهای حمل و نقل نظامی ترکیه و چین بین ۱۹ تا ۲۱ آگوست پروازهای زیادی به پاکستان داشته‌اند. محموله‌ها ممکن است شامل پهپادها، مهمات گشت‌زنی، سامانه‌های ضد پهپاد و قطعات پدافند هوایی باشد، گرچه هیچ بارنامه رسمی منتشر نشده است.

 «ال‌نینو» و بارش‌های رکوردشکن در راه ایران
۳۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

«ال‌نینو» و بارش‌های رکوردشکن در راه ایران

آرمان امروز : ال‌نینوی ۲۰۲۶ دیگر یک احتمال دوردست نیست؛ این پدیده اقلیمی اکنون به‌طور رسمی شکل گرفته و شواهد اقیانوسی و جوی از تقویت سریع آن حکایت دارند. با این حال، عبارت «ال‌نینو رکورد می‌زند» هنوز باید با احتیاط به کار رود. تازه‌ترین ارزیابی مرکز پیش‌بینی اقلیم آمریکا (NOAA) می‌گوید احتمال وقوع یک ال‌نینوی [ ]



دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها
روزنامه توسعه ایرانی

دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها

طهمورث گیلانی در روزهایی که ناترازی انرژی، از بنزین و گازوئیل گرفته تا برق، سفره و آسایش مردم را نشانه رفته است، اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور درباره
افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است
روزنامه توسعه ایرانی

افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است

رامتین موثق در روزهای اخیر، وضعیت بازارها به شکلی درآمده است که نوسانات، محدود به بازارهایی چون طلا و دلار نمانده و تمام بازارها دچار التهاب شده اند.
پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید
روزنامه توسعه ایرانی

پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید

در سال های اخیر و مشخصا در ماه های پس از جنگ دستمزد واقعی کارگران سقوط سنگینی را تجربه کرده است. طبق استانداردهای جهانی، دستمزد روزانه
مسأله‌ای‌ فراتر از چند قلم کالای صادراتی
روزنامه توسعه ایرانی

مسأله‌ای‌ فراتر از چند قلم کالای صادراتی

رامین پرتو جنگ تعرفه ای آمریکا و کانادا بار دیگر به یکی از جدی ترین منازعات اقتصادی در میان متحدان غربی تبدیل شده است؛ منازعه ای که از اختلاف
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
روزنامه هفت صبح

عکس| سفر به گذشته؛ «سوزانا آلوز، صوفیا» سریال رویای نیمه شب در اتاق گریم سریال بیگانگان