قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

تامین داروهای حیاتی در شرایط سخت جنگی/ آسیب ۴۴ کارخانه دارویی در جنگ

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به آسیب ۴۴ کارخانه دارویی در جنگ رمضان گفت: در شرایط سخت جنگ توانستیم داروهای کشور را تامین کنیم و اجازه ندادیم تأمین دارو با بحران مواجه شود.
 تامین داروهای حیاتی در شرایط سخت جنگی/  آسیب ۴۴ کارخانه دارویی در جنگ

به گزارش ایسنا دکتر مهدی پیرصالحی امروز در نشستی خبری، گفت: در جنگ ۴۰ روزه ۴۴ کارخانه دارویی کشور آسیب دید و ۷ داروخانه نیز تخریب شد و ۵۰ تن شهید و مجروح شدند که یک داروساز در داروخانه و حین خدمت شهید شد. 

وی تاکید کرد:‌ در شرایط سخت جنگ توانستیم داروهای کشور را تامین کنیم و اجازه ندادیم تأمین دارو با بحران مواجه شود؛ هرچند در برخی بیماری‌ها همچنان کمبودهایی وجود داشته و تمام تلاش خود را برای رفع آنها انجام می‌دهیم.
 

صرفه‌جویی ۴ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتک در کشور

پیرصالحی به نقش تولید داخل در کاهش وابستگی ارزی اشاره کرد و گفت: تولید داروهای بایوتک در کشور حدود ۴ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی به همراه داشته است و تقویت این ظرفیت می‌تواند در کاهش وابستگی به خارج و پایداری تأمین دارو مؤثر باشد.

وی با اشاره به طولانی‌تر شدن مسیرهای تامین دارو در شرایط جنگی و تحریم، گفت: در برخی موارد مانند هند مسیر زمینی نیز در دسترس نیست؛ با این حال از همان روزهای نخست، همه نیروهایی که باید پای کار باشند، در سازمان غذا و دارو، شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی، برای تداوم تأمین فعال بودند.

پیرصالحی با اشاره به آثار تحریم‌های بین‌المللی در روند تامین دارو و تجهیزات گفت: برخی کمبودهای دارویی مربوط به داروهای حیاتی است؛ داروهایی که تعداد بیماران مصرف‌کننده آنها کم است اما برای همان بیماران اهمیت حیاتی دارند و الزاماً باید از کشورهای اروپایی تأمین شوند.

وی افزود: با بسته بودن مسیرهای بانکی عملا تقریباً یک سال است که در تأمین برخی از این داروها با مشکل مواجه هستیم و ناچار شده‌ایم از مسیرهای جایگزین استفاده کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: برخی از این اقلام  دارویی مورد نیاز بیماران را با حدود بیش از ۷- ۸ برابر قیمت  از مسیرهای جایگزین تهیه می‌کنیم. برای فاکتور ۱۳ نیز امیدواریم به‌زودی تأمین انجام شود چراکه موضوع مستقیماً با جان بیماران ارتباط دارد.

اصرار بر یک برند خاص می‌تواند خودش حس کمبود را القا کند
پیرصالحی همچنین با تأکید بر ضرورت استفاده منطقی از ظرفیت‌های موجود گفت: در شرایط سخت …



 روایت ابهامات از اداره کل تجهیزات پزشکی
۸ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

روایت ابهامات از اداره کل تجهیزات پزشکی

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به آسیب ۴۴ کارخانه دارویی در جنگ رمضان گفت: در شرایط سخت جنگ توانستیم داروهای کشور را تامین کنیم و اجازه ندادیم تأمین دارو با بحران مواجه شود.



 نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام |  انصاف نیوز

نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام | انصاف نیوز

مرتضی زارعی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام» نوشت:

 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان

 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...