قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل

ابراهیم‌پور: گردشگری و کشاورزی محور توسعه صیدون قرار گیرد

نماینده مردم ایذه، باغ‌ملک، صیدون و دزپارت در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های شهرستان صیدون گفت: گردشگری و کشاورزی دو مزیت اصلی این شهرستان هستند و باید با برنامه‌ریزی مناسب و توسعه زیرساخت‌ها، زمینه رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه فراهم شود.
 ابراهیم‌پور: گردشگری و کشاورزی محور توسعه صیدون قرار گیرد

فرشاد ابراهیم‌پور پنجشنبه ۵ شهریور در آیین افتتاح ۲۰ پروژه عمرانی به ارزش ۱۱۵ میلیارد تومان شهرستان صیدون با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع امنیت، سلامت و حرم، شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان و همچنین شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی، اظهار کرد: مردم حق بزرگی بر گردن مسئولان دارند و وظیفه ما این است که برای رفاه مردم و رفع مشکلات آنان شبانه‌روز تلاش کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری صیدون افزود: امامزاده عبدالله یکی از ظرفیت‌های مهم منطقه است و با تکمیل زیرساخت‌های آب، راه، گاز، اینترنت و سایر امکانات می‌توان این ظرفیت را به یک محور مهم گردشگری زیارتی و سیاحتی تبدیل کرد. با توسعه زیرساخت‌های رفاهی و خدماتی این منطقه، امکان ایجاد صدها فرصت شغلی وجود دارد.

ابراهیم‌پور ادامه داد: با همکاری فرمانداری و منابع طبیعی می‌توان برای ایجاد واحدهای خدماتی و تجاری در مسیر امامزاده عبدالله برنامه‌ریزی کرد تا علاوه بر ارائه خدمات مناسب به زائران و گردشگران، زمینه اشتغال و درآمد پایدار مردم منطقه فراهم شود.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به ظرفیت کشاورزی صیدون گفت: با وجود برخورداری شهرستان از ظرفیت مناسب کشاورزی، هنوز طرح جامع و مشخصی برای این حوزه وجود ندارد و لازم است درباره نوع و میزان کشت، توسعه گلخانه‌ها و نحوه تأمین آب تصمیم‌گیری شود.

وی درباره موضوع انتقال آب از سرشاخه‌های منطقه نیز اظهار کرد: پس از اطلاع از فرآیندهای انجام‌شده برای این طرح، پیگیری‌های لازم صورت گرفت و توانستیم این مسیر را متوقف کنیم. استمرار حقابه مردم بخش‌های مختلف صیدون موضوعی مهم است و باید برای حفاظت از منابع آب منطقه با جدیت اقدام شود.

ابراهیم‌پور …



 «اهدای سلول های بنیادی»/ نجات جان یک انسان تنها با یک اهدای خون ساده؛ چگونه اهداکننده شویم؟
۵۹ دقیقه قبل / سایت عصرایران

«اهدای سلول های بنیادی»/ نجات جان یک انسان تنها با یک اهدای خون ساده؛ چگونه اهداکننده شویم؟

شنیدن نام «پیوند مغز استخوان» یا «اهدای سلول های بنیادی» برای بسیاری از افراد یادآور اتاق عمل، بیهوشی، شکاف استخوان و دردهای مزمن است. اما آیا این تصویر با و...

 کارت رفاهی جایگزین وام ازدواج و فرزندآوری شد
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

کارت رفاهی جایگزین وام ازدواج و فرزندآوری شد

شیوه نامه اجرایی کارت رفاهی متصل به اوراق گام مبتنی بر قرض‌الحسنه در راستای تسریع در روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزنداوری به شبکه بانکی ابلاغ شد.

 دلفی: آغاز مذاکرات بستگی به پیامی دارد که عاصم منیر به تهران آورد
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

دلفی: آغاز مذاکرات بستگی به پیامی دارد که عاصم منیر به تهران آورد

یک کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید: به هر حال تنگه باز خواهد شد و محاصره برداشته می‌شود؛ ولی بحث هسته‌ای همچنان در دستور کار خواهد بود. اینکه چگونه آن را اداره کنیم، باید حتماً درباره آن مذاکره کنیم و آمریکایی‌ها نیز این موضوع را در دستور کار خود دارند؛ زیرا ترامپ به طور دوره‌ای هر چند وقت یک‌بار مدعی می‌شود که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و اگر نداشته باشد، مشکل ما حل خواهد شد.

 خبر مهم رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره کالابرگ/ رقم جدید کالابرگ به 2 میلیون تومان می رسد؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خبر مهم رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره کالابرگ/ رقم جدید کالابرگ به 2 میلیون تومان می رسد؟

اقتصادنیوز: رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبار کالابرگ الکترونیکی از یک میلیون تومان به ۲ میلیون تومان در دستور کار دولت و مجلس قرار دارد.

 بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص صحنه مبارزه با دشمن
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص صحنه مبارزه با دشمن

سازمان اطلاعات سپاه در بیانیه‌ای مهم و تفصیلی درباره ترسیم صحنه سرنوشت‌ساز مبارزه با دشمن از نقشه آنان برای تقابل با ایران پرده برداشت.

 دیپلمات‌هایی که در سنگر میز مذاکره ایستادند
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

دیپلمات‌هایی که در سنگر میز مذاکره ایستادند

تهران-ایرنا- محسن بهاروند، دیپلمات بازنشسته در یادداشتی اختصاصی برای ایرنا، عملکرد دستگاه دیپلماسی ایران در جریان جنگ اخیر را مورد ارزیابی قرار داده و با اشاره به هم‌راهی دیپلمات‌ها با رزمندگان در خط مقدم، از آنچه «دیپلماسی ایرانی و دیپلماسی دفاعی» می‌نامد، به‌عنوان دستاورد این دوره یاد کرده است.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است