قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

ببینید| آزادراه شمالی کرج با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید - تسنیم

فاز چهارم کنارگذر شمالی کرج (پل B16) هم‌زمان با هفته دولت و با دستور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.
 ببینید| آزادراه شمالی کرج با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، فاز چهارم کنارگذر شمالی کرج (پل B16) موسوم به آزادراه شهید سلیمانی هم‌زمان با هفته دولت و با دستور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌ای که تکمیل آن یکی از گام‌های مهم برای ساماندهی شبکه حمل‌ونقل و کاهش بار ترافیکی کلانشهر کرج به شمار می‌رود. این پروژه با هدف بهبود دسترسی‌های ارتباطی و کاهش فشار ترافیکی بر معابر اصلی کرج افتتاح شد.

.

فاز چهارم این پروژه با اعتباری بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان اجرا شده و در قالب یک مسیر بزرگراهی به طول چهار کیلومتر، بخشی از حلقه ارتباطی کنارگذر شمالی کرج را تکمیل می‌کند. اجرای این بخش از پروژه با توجه به موقعیت آن در شبکه ارتباطی شمال کرج، نقش مهمی در تسهیل تردد و توزیع جریان خودروها در معابر شهری و پیرامونی خواهد داشت.

بر اساس مشخصات فنی اعلام‌شده، عرض مسیر احداث‌شده در این فاز 38 متر بوده و برای اجرای عملیات عمرانی آن حدود 2 میلیون و 300 هزار مترمکعب عملیات خاکی انجام شده است. همچنین در این بخش از پروژه حدود 60 هزار تن آسفالت و 45 هزار مترمکعب بتن مورداستفاده قرار گرفته که بیانگر حجم قابل‌توجه عملیات اجرایی در این محور است.

در فاز چهارم کنارگذر شمالی کرج، پنج تقاطع و پل نیز احداث شده تا ضمن تکمیل ارتباطات مسیر، دسترسی‌های موردنیاز در محدوده پروژه فراهم شود. پل B16 از جمله سازه‌های مهم این بخش محسوب می‌شود که در اتصال مسیر کنارگذر شمالی به شبکه آزادراهی کرج ـ قزوین نقش دارد. پیش از این نیز در روند تکمیل پروژه، پل‌های مختلف این محور به بهره‌برداری رسیده بودند.

آزادراه شهید سلیمانی یکی از طرح‌های مهم حمل‌ونقلی …



 رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه؛ بانک مرکزی می‌تواند ترمز گرانی را بکشد؟
۵۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه؛ بانک مرکزی می‌تواند ترمز گرانی را بکشد؟

دلار از مرز ۲۰۳ هزار تومان عبور کرد، طلای ۱۸ عیار به بالای ۲۱.۸ میلیون تومان رسید و سکه امامی در محدوده ۲۱۷ میلیون تومان معامله شد؛ جهشی که در کنار تورم و نااطمینانی سیاسی، با سیگنال‌های تازه درباره قیمت بنزین و تشدید انتظارات تورمی نیز همراه شده است.

 پیش‌بینی تحلیلگر صهیونیست از اتحاد فتح و جریان دحلان برای دوران پس از عباس
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

پیش‌بینی تحلیلگر صهیونیست از اتحاد فتح و جریان دحلان برای دوران پس از عباس

تحلیلگر صهیونیست با رصد دقیق دیدارهای اخیر میان نماینده محمود عباس و جریان اصلاح‌طلب در جنبش فتح، آن را نقطه عطفی در رقابت‌های داخلی فتح و تلاشی برای بازسازی ساختار قدرت جهت دوران پس از محمود عباس ارزیابی کرد.

 مقصر اصلی پیدا شد؛ باختیم اما تقصیر اوست!
۲۸ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

مقصر اصلی پیدا شد؛ باختیم اما تقصیر اوست!

شاید وقتش رسیده باشد با همه تأخیری که داشته‌ایم، از توهم کیروش در فوتبال ایران بیرون بیاییم و بالاخره درباره تیم ملی خودمان و نتایجش بدون توجه به دوران کیروش حرف بزنیم.

 پایان مرمت خانه ۱۵۰ ساله محسنی در اراک | موزه اسناد تاریخی یا خانه فرهنگ؟
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پایان مرمت خانه ۱۵۰ ساله محسنی در اراک | موزه اسناد تاریخی یا خانه فرهنگ؟

خانه تاریخی «محسنی» اراک پس از سال‌ها کش ‌و قوس میان فرسودگی، تملک، مرمت و وعده‌های احیا با اتمام عملیات مرمت، آماده بهره‌برداری شده است. حالا انتخاب کاربری، از موزه اسناد تاریخی تا فعالیت‌های فرهنگی و شهری، مهم‌ترین پرسش درباره آینده این خانه است.

 سرخط اخبار / هفت شهریور ۱۴۰۵ - پیوست
۳ ساعت قبل / مجله پیوست

سرخط اخبار / هفت شهریور ۱۴۰۵ - پیوست

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، نسبت به پیامدهای طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» که جزئیات آن در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، هشدار داد و گفت: اگر این طرح به شکل فعلی به تصویب برسد، عملاً تمامی روابط علمی بین‌المللی کشور را تحت تأثیر قرار داده و

 رویای باطل استقلال و برد هفتم؛ باز هم نشد
۱۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

رویای باطل استقلال و برد هفتم؛ باز هم نشد

پایگاه خبری فوتبالی- چهارمین تلاش استقلال برای رسیدن به هفتمین برد پیاپی در تاریخ لیگ برتر بسان 3 مرتبه پیشین، ناکام ماند.به گزارش فوتبالی، این بار دستان معجزه‌گر حامد لک، اجازه نداد از برد هفتم رونمایی شود و تاریخ برای آبی‌ها ورق بخورد. استقلال پیش از این تلاش، 3 بار با منصور پورحیدری، آندره‌آ استراماچونی و فرهاد مجیدی تا یک قدمی برد هفتم پیش رفت ولی موفق نشد و روی عدد 6 گیر کرد.* لیگ اولتیمِ پورحیدری صاحب 6 برد پیاپی از هفته نهم تا هفته چهاردهم شد ولی در بازی هفتم برابر پاس قرار گرفت و شکست خو ...,استقلال,لیگ برتر ایران,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر



سایت خبرآنلاین

ببینید | هیجان به قیمت جان؛ اسکیت‌سواری مرگبار در چالوس

سایت تابناک

قتل با اسلحه وینچستر بر سر معامله یک خودرو

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خانه واقعی محمدرضا گلزار، لوکیشن این فیلم سینمایی شد + ویدئو

چطور نگاه دنیا به چین عوض شد؟
سایت عصرایران

چطور نگاه دنیا به چین عوض شد؟

نظام سیاسی چین، برخلاف ایالات متحده - که نهادهای آن آلوده به تأثیر اسرائیل و شبکه‌های مخوف لابی‌های وابسته به آن قرار گرفته‌اند - کارآمد، منضبط و بسیار کمتر...
تاناکورا در موبایل | قیمت انواع لباس دست‌دوم
روزنامه هفت صبح

تاناکورا در موبایل | قیمت انواع لباس دست‌دوم

بازار لباس دست‌دوم از مغازه‌های تاناکورا به ‌صفحات اینستاگرامی و پلتفرم‌های آنلاین منتقل شده است
چرا ایران نمی‌تواند تجارت خارجی‌اش را با رمزارز تسویه کند؟
روزنامه هفت صبح

چرا ایران نمی‌تواند تجارت خارجی‌اش را با رمزارز تسویه کند؟

یک کارشناس اقتصاد دیجیتال معتقد است که محدودیت نقدشوندگی و تعداد صرافی‌های بزرگ در جهان اجازه نمی‌دهد رمزارز در مقیاس ده‌ها میلیارد دلار جایگزین شبکه بانکی در تجارت خارجی ایران شود.