قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

مخالفت آتش‌نشانی با احداث دوباره مخازن نفت در شهران

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی گفت: به دلیل وجود نقاط ارتفاعی در محدوده شهران، حتی با استانداردسازی نیز این مکان مناسب نصب مخازن نیست و باید به محل دیگری منتقل شود.
 مخالفت آتش‌نشانی با احداث دوباره مخازن نفت در شهران

رویداد۲۴| قدرت‌الله محمدی،   مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی،  درباره وضعیت انبار نفت و مخازن موجود در منطقه شهران که در جریان دو جنگ مورد اصابت قرار گرفته و مشکلاتی را به وجود آورده است، اظهار کرد: قطعاً در این منطقه، سازمان آتش‌نشانی صددرصد مخالف احداث مجدد مخازن است.

وی افزود: هرچقدر هم این مخازن استانداردسازی شوند، به دلیل نقاط ارتفاعی که در آنجا وجود دارد، این محدوده جای مناسبی برای نصب مخازن نیست و باید حتماً به بخش دیگری منتقل شوند. ما قطعاً مکاتبات خود را نیز در این زمینه انجام داده‌ایم و در شهران دیگر نباید چنین اتفاقی بیفتد و مخازن باید به مکان دیگری منتقل شوند. پیشرفت ۳۰ درصدی ایمن‌سازی بازار تهران اصلا خوب نیست

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران در ادامه درباره طرح احداث پنج مخزن آتش‌نشانی در بازار بزرگ تهران نیز گفت: یکی دو مورد از این مخازن انجام شده و بقیه نیز در حال انجام است، اما با توجه به بافت تاریخی بازار و مسائل مربوط به میراث فرهنگی، موضوعات؛ درگیر دستگاه‌های اداری شده و کار به خوبی پیش نمی‌رود.

محمدی با تأکید بر اینکه نیاز به این مخازن وجود دارد، ادامه داد: ما کار را متوقف نمی‌کنیم و از راه‌های مختلف، از جمله افزایش شیر‌های هیدرانت، استفاده از تانکر و خرید تجهیزات، اقدامات خود را انجام می‌دهیم. اگر این مخازن نصب شوند، برای مواقع بحران بسیار خوب و مؤثر خواهند بود.

وی درباره میزان پیشرفت ایمن‌سازی بازار تهران نیز گفت: پیشرفت ایمن‌سازی بازار در حال حاضر ۳۰ درصد است و این میزان پیشرفت در طول سه تا چهار سال اصلاً خوب نیست.

محمدی با بیان اینکه ایمن‌سازی بازار نیازمند همکاری اصناف و دستگاه‌های متولی است، تصریح کرد: همکاری اصناف، دستگاه‌های متولی …



 تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی مشهد از جان باختن یک مرد بر اثر برق گرفتگی هنگام تعمیر کولر خبر داد.



 خانه‌نشینی پرستاران | مورد عجیب حقوق پایه یک سرپرستار
۵۴ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

خانه‌نشینی پرستاران | مورد عجیب حقوق پایه یک سرپرستار

‌چه بر سر حرفه پرستاری آمده که فردی سال‌ها برای رسیدن به آن درس خوانده، مهارت و تجربه اندوخته و در نهایت تصمیم می‌گیرد دیگر پرستار نباشد؟

 معاون اول رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد - سلام نو
۱۵ ساعت قبل / سایت سلام نو

معاون اول رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد - سلام نو

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور با انتشار پستی گفت: دولت اجازه نخواهد داد تروریسم اقتصادی آمریکا، ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد.

 کشف بزرگترین کهکشان جهان
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بزرگترین کهکشان جهان

بزرگترین کهکشان شناخته شده جهان ۱.۷ میلیون سال نوری وسعت دارد و آن‌قدر بزرگ است که ما نمی‌توانیم مقیاس آن را درک کنیم.

 تشکیل پرونده قضایی برای کشته شدن خرس
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تشکیل پرونده قضایی برای کشته شدن خرس

رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از کشته شدن یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر شلیک با اسلحه در شهرستان مشگین‌شهر خبر داد.

 ضرورت هرس سراسری درختان برای رفع موانع دید رانندگان در تهران
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ضرورت هرس سراسری درختان برای رفع موانع دید رانندگان در تهران

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به رشد شاخ‌وبرگ‌های زائد درختان در معابر پایتخت، خواستار اجرای طرحی سراسری برای هرس و بازپیرایی درختان و رفع موانع دید رانندگان شد.

 چمران: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد/ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید مشخص نیست، زیرا باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد/ به دلیل شرایط جنگ، نشد اتوبوس‌های چینی به ایران حمل شود
۲۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

چمران: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد/ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید مشخص نیست، زیرا باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد/ به دلیل شرایط جنگ، نشد اتوبوس‌های چینی به ایران حمل شود

رئیس شورای شهر تهران گفت: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد؛ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید انقلاب مشخص نیست، چون باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد.



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر

خراسان/ «منافع شهر معطل بازی تاج و تخت!» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان ت که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۶۳ طرح و لایحه روی زمین مانده است، قوای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری، لنگ است و پارلمان شهری مشهد به معنای واقعی کلمه قفل شده؛ آن هم نه به این دلیل که مسئله‌ای درباره آن‌ها وجود دارد،
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.
ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین

رویترز در گزارشی، اقتصاد ایران را فروپاشیده توصیف کرده و از آسیب زیرساخت ها، قطع ...
آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش
روزنامه آرمان امروز

آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش

روح‌اله رضاعلی آرمان امروز : چند سالی است در حوزه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با دانش‌آموزان و خانواده‌های بسیاری گفت‌وگو می‌کنم. امسال در میان گفت‌وگو با دانش‌آموزان پایه دوازدهم و والدین آنها، با موضوعی مواجه شدم که به نظرم نیازمند تأمل جدی است: هوم‌اسکولینگ یا آموزش در خانه. به نظر می‌رسد آموزش در خانه، [ ]