قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۳ ساعت قبل

«چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان عرضه می‌شود

نسخه «چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان قابلیت پاسخ‌گویی چت‌بات با استفاده از صدای انسان را حذف می‌کند تا توانایی این فناوری در ظاهر شدن مانند یک انسان را به حداقل برساند.
 «چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان عرضه می‌شود
جهان صنعت نیوز ، شرکت «اوپن‌ای‌آی» (OpenAI) سازنده «چت‌جی‌پی‌تی»(ChatGPT) مجموعه‌ای از ویژگی‌های ایمنی جدید را برای کاربران زیر ۱۸ سال این چت‌بات هوش مصنوعی ارائه می‌دهد.

به نقل از بی‌بی‌سی، اوپن‌ای‌آی برای کسانی که حساب‌های کاربری جدید نوجوانان دارند، قابلیت پاسخ‌گویی چت‌بات با استفاده از صدای انسان را حذف می‌کند تا توانایی این فناوری در ظاهر شدن مانند یک انسان را به حداقل برساند.

این نسخه ویژه به نوجوانان می‌گوید که از به کار بردن چت‌بات دست بکشند، به آنها یادآوری می‌کند که چت‌جی‌پی‌تی هوش مصنوعی است و می‌تواند صبر کند.

اوپن‌ای‌آی تأکید کرد که این اقدام در پاسخ به مشکل خاصی که کودکان درباره زنده بودن چت‌جی‌پی‌تی دارند، صورت نگرفته است، اما نگرانی‌های فزاینده‌ای درباره متقاعد شدن مردم به این موضوع وجود دارد که ابزارهای هوش مصنوعی دارای شعور هستند.

سال گذشته «مصطفی سلیمان»، رئیس هوش مصنوعی «مایکروسافت»(Microsoft) شرکت رقیب اوپن‌ای‌آی گفت که محصولات هوش مصنوعی به ظاهر هوشیار، او را شب‌ها بیدار نگه می‌دارند، زیرا او بسیار نگران تأثیر آنها بر جامعه است.

به نظر می‌رسد اوپن‌ای‌آی در سایر زمینه‌ها به طور نامحسوسی از مدل حساب کاربری نوجوانان که توسط شبکه‌های اجتماعی بزرگ توسعه داده شده است، پیروی می‌کند.

این شرکت در یک پست معرفی چت‌جی‌پی‌تی برای نوجوانان نوشت که استفاده نوجوانان از هوش مصنوعی باید با حمایت‌های منعکس‌کننده مرحله رشد آنها همراه باشد، روابط دنیای واقعی را تقویت کند و از استفاده سالم در طول زمان پشتیبانی کند.

در این پست آمده است که حساب‌های کاربری نوجوانان به صورت پیش‌فرض برای کسانی که هنگام ثبت‌نام خود را نوجوان معرفی کرده‌اند و دیگرانی که خود شرکت آنها را زیر ۱۸ سال معرفی کرده است، فعال خواهد شد؛ اما اوپن‌ای‌آی توضیح بیشتری را درباره چگونگی شناسایی این نوجوانان ارائه نداد.

افراد زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این محصول نیستند.

منبع: ایسنا دانش و فناوری برچسب هاچت‌جی‌پی‌تی دنیای هوش مصنوعی نوجوان

شناسه : 606353

لینک کوتاه : لینک کپی شد



 وابستگی به یک درگاه بانکی؛ پاشنه آشیل سامانه‌های خدماتی

وابستگی به یک درگاه بانکی؛ پاشنه آشیل سامانه‌های خدماتی

در حالی که بسیاری از خدمات دولتی و عمومی به‌صورت الکترونیکی ارائه می‌شوند، وابستگی برخی سامانه‌های خدماتی به تنها یک درگاه بانکی می‌تواند در زمان بروز اختلال، ف

 پارک‌های فناوری؛ پل صنعت و دانشگاه

پارک‌های فناوری؛ پل صنعت و دانشگاه

دانشگاه‌های ایران طی دهه‌های گذشته نقش مهمی در توسعه آموزش عالی، تربیت نیروی انسانی متخصص و گسترش تولیدات علمی کشور ایفا کرده‌اند. با این حال، امروز در کنار ماموریت‌های سنتی آموزش و پژوهش، انتظارات تازه‌ای از دانشگاه‌ها شکل گرفته است؛ انتظاراتی که دانشگاه را نه‌تنها به‌عنوان مرکز تولید علم، بلکه به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی حل مسائل کشور، توسعه فناوری، تربیت نیروی انسانی ماهر و خلق ارزش اقتصادی و اجتماعی تعریف می‌کند. در چنین شرایطی، یکی از چالش‌های مهم نظام دانشگاهی، چگونگی تکمیل زنجیره‌ای است که از تولید دانش آغاز و باید به حل مساله، توسعه فناوری، تجاری‌سازی و در نهایت ایجاد ارزش برای جامعه منتهی شود.

 پاسخ عملی ایرانسل به ادعای «حجم‌خوری»؛ تست مصرف اینترنت مقابل خبرنگاران

پاسخ عملی ایرانسل به ادعای «حجم‌خوری»؛ تست مصرف اینترنت مقابل خبرنگاران

در پی طرح گلایه برخی کاربران از «حجم‌خوری» بسته‌های اینترنت و همزمان با آخرین روز ضرب‌الاجل هفت‌روزه وزیر ارتباطات به اپراتورها برای شفاف‌سازی در این زمینه، ایر

 نسل Z با هوش مصنوعی مانند یک دوست رفتار می‌کند

نسل Z با هوش مصنوعی مانند یک دوست رفتار می‌کند

بر اساس یک مطالعه جهانی تازه، بیش از یک چهارم کاربران نسل Z (زد) با هوش مصنوعی (AI) طوری تعامل می‌کنند که انگار با یک دوست در حال ارتباط هستند و از این فناوری برای حمایت عاطفی و امور شخصی استفاده می‌کنند.

 قطع رومینگ اپراتور‌های ایرانی در امارات؛ برقراری مجدد سرویس در انتظار اقدام طرف اماراتی

قطع رومینگ اپراتور‌های ایرانی در امارات؛ برقراری مجدد سرویس در انتظار اقدام طرف اماراتی

رومینگ بین الملل سیم‌کارت‌ اپراتورهای ایرانی در کشور امارات متحده عربی پس از جنگ رمضان از سوی طرف اماراتی قطع شده است و در حال حاضر مشترکان اپراتورهای تلفن همرا

 انقلاب الگوریتمی در اینستاگرام؟

انقلاب الگوریتمی در اینستاگرام؟

دنیای اقتصاد: ائتلافی از ایالت‌ها که از شرکت متا پلتفرمز شکایت کرده‌اند، پرونده جدیدی را علیه ادعاهایی مبنی بر اینکه فیس‌بوک و اینستاگرام به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به سلامت روان کاربران جوان آسیب می‌رسانند، گشوده است. این ائتلاف روز سه‌شنبه در دادگاه فدرال کالیفرنیا، در محاکمه‌ای که می‌تواند برخی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های کره‌زمین را تغییر شکل دهد، اقامه دعوی خواهد کرد. به گزارش رویترز، وکلای ایالت‌های کلرادو، کالیفرنیا، نیوجرسی و کنتاکی که رهبری یک گروه دوحزبی متشکل از ۲۹ ایالت را بر عهده دارند، اظهارات اولیه خود را در برابر هیات منصفه هشت‌نفره در اوکلند ارائه خواهند داد که به‌صراحت به‌عنوان مشاور قاضی ناحیه ایالات متحده، ایوان گونزالس راجرز که در نهایت در مورد این پرونده تصمیم خواهد گرفت، خدمت می‌کنند.

 «چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان عرضه می‌شود

«چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان عرضه می‌شود

نسخه «چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان قابلیت پاسخ‌گویی چت‌بات با استفاده از صدای انسان را حذف می‌کند تا توانایی این فناوری در ظاهر شدن مانند یک انسان را به حداقل برساند.

 استارت‌آپ Relay تعطیل شد

استارت‌آپ Relay تعطیل شد

دنیای اقتصاد: Relay، یک ابزار اتوماسیون گردش کار مبتنی بر هوش مصنوعی که در سال ۲۰۲۱ با هدف تبدیل شدن به Zapier جدید راه‌اندازی شد، در حال تعطیلی است و برخی از کارکنان آن، از جمله مدیر اجرایی ارشد آن، به تیم کروم گوگل می‌پیوندند. جیکوب بنک، بنیان‌گذار و مدیرعامل Relay، روز دوشنبه اطلاعیه‌ای از شرکت به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد این برنامه در ۱۴سپتامبر دسترسی مشتریان پولی را قطع خواهد کرد. مشتریان رایگان از ۱۵ اوت دسترسی خود را از دست داده بودند. تعطیلی این برنامه در ابتدا در ماه ژوئیه اعلام شد. بنک که پیش از این کمی بیش از شش سال را در گوگل گذرانده بود، فاش کرد که اکنون به‌عنوان معاون محصول گوگل کروم به این غول فناوری بازمی‌گردد، جایی که طبق گفته لینکدین او، رهبری تیم‌های محصول و روابط توسعه‌دهندگان کروم را بر عهده خواهد داشت.