قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۸ ساعت قبل

چرا در ۳۰ سالگی سکته می‌کنیم؟

سکته قلبی در ۳۰ یا ۳۵ سالگی می‌تواند شوکه‌کننده باشد، به‌ویژه زمانی که فرد جوان و سالم به نظر می‌رسد. اما باید این نکته را مد نظر قرار داد که علائم هشداردهند...
 چرا در ۳۰ سالگی سکته می‌کنیم؟

به گزارش آفتاب نیوز،

فشار خون بالا، سطح غیرطبیعی کلسترول، مقاومت به انسولین، اضافه وزن، کیفیت پایین خواب و مصرف دخانیات می‌توانند طی سال‌ها به‌طور پنهانی به سیستم قلبی و عروقی آسیب برسانند.

دکتر باوانا شارما، مدیر مرکز طول عمر، می‌گوید: ده سال پیش، اگر بیماری در دهه بیست زندگی خود با دیابت نوع ۲، فشار خون بالا یا کبد چرب به مطب من مراجعه می‌کرد، امری غیرمعمول بود. اما امروزه به طور مرتب با متخصصان جوانی مواجه می‌شوم که در حرفه خود بسیار موفق و درخشان عمل می‌کنند، اما از آنچه در درون بدنشان می‌گذرد، کاملا غافلگیر شده‌اند.

چرا مشکلات قلبی زودتر ظاهر می‌شوند؟

انسان مدرن و امروزی روز‌های کاری خیلی کم تحرک تری نسبت به انسان دیروزی دارد. ساعات طولانی پشت میز نشستن، غذا‌های فرآوری شده مکرر، خواب نامنظم و فشار کاری مداوم می‌تواند به تدریج بر قند خون، فشار خون و کلسترول تأثیر بگذارد.

شارما در این باره توضیح می‌دهد: سبک زندگی بی‌تحرک یک کارمند شرکت، فرد را به راحتی به سمت کار‌های روزمره ناسالم سوق می‌دهد. نشستن پشت میز برای ساعت‌های طولانی، مصرف زیاد غذا‌های فرآوری شده و الگو‌های خواب نامنظم، عوامل اصلی ایجاد بیماری‌های سبک زندگی هستند.

این موضوع مهم است، زیرا بیماری‌های قلبی و عروقی معمولا با خود حمله قلبی شروع نمی‌شوند. این فرآیند می‌تواند شامل سال‌ها افزایش فشار خون، چربی خون ناسالم، قند خون بالا و التهاب باشد.

بدن می‌تواند آسیب را پنهان کند

بیماری‌های سبک زندگی اغلب بی‌سروصدا ایجاد می‌شوند. ممکن است فرد کاملاً احساس خوبی داشته باشد …



 بهره برداری از ۱۲۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان سال
۸ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

بهره برداری از ۱۲۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان سال

وزیر بهداشت گفت: تا پایان سال جاری، ۱۲۰۰ تخت به ظرفیت تخت های بیمارستانی کشور اضافه می شود.

 بیمه‌های پایه زیر بار بدهی/ هزینه درمان دوباره روی دوش مردم
۸ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

بیمه‌های پایه زیر بار بدهی/ هزینه درمان دوباره روی دوش مردم

انباشت بدهی و کمبود نقدینگی بیمه‌های پایه، حالا به یکی از تهدیدهای جدی نظام سلامت تبدیل شده است؛ سازمان بیمه سلامت از حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان بدهی حسابرسی‌شده و دریافت نشدن بخش قابل‌توجهی از منابع مصوب خبر می‌دهد و داروخانه‌ها نیز از مطالبات ده‌ها هزار میلیارد تومانی خود می‌گویند. در این میان، افزایش هزینه دارو و خدمات درمانی می‌تواند فشار بیشتری بر پرداخت از جیب بیماران وارد کند.

 ۲۵ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستانی خالی است/ ارائه خدمات در دوران جنگ متوقف نشد
۸ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

۲۵ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستانی خالی است/ ارائه خدمات در دوران جنگ متوقف نشد

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه ارائه خدمات در دوران جنگ متوقف نشد، گفت: پوشش واکسن و ارائه خدمات به زنان باردار در دوران جنگ برقرار بود.

 تأمین ارز دارو در چهار ماه نخست سال تقویت شد
۱۰ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

تأمین ارز دارو در چهار ماه نخست سال تقویت شد

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: در چهار ماه نخست سال، با پیگیری از بانک مرکزی و سایر مجموعه‌های مرتبط، تلاش شد منابع ارزی بیشتری برای تأمین به‌ موقع اقلام دارویی فراهم شود.



موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش
روزنامه هفت صبح

موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش

مطالعه جدید فنلاندی نگاه جالبی به رابطه میان صفحه‌نمایش و رشد شناختی کودکان ارائه می‌دهد، اما نباید از آن نتیجه گرفت که هرچه کودک بیشتر با موبایل و تبلت کار کند، ذهن قوی‌تری خواهد داشت.
خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان
روزنامه هفت صبح

خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان

من یک کارمند ساده‌ام. هزینه دارو یک طرف و هزینه بیمارستان یک طرف دیگر. برای اینکه درمان دخترش متوقف نشود، خانه‌شان را فروخته است
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ۱۰ باور سلامتی که احتمالاً درست نیستند

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست
خبرگزاری ایسنا

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست

هر چند از دور به نظر نمی‌آید اما پزشکان و متخصصان چه در بخش دولتی چه در بخش خصوصی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. تاخیر پرداخت حقوق پزشکان دولتی تا هشت ماه و افزایش سالانه تعرفه‌ها و مشکلات پرداختی بیمه‌ها در بخش خصوصی و وضعیت تورم، کار پزشکان را سخت کرده است.
مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!
سایت عصرایران

مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!

یک مطالعه جدید توضیح می‌دهد که چرا مردم احساس می‌کنند مجبورند موهای خود را بکنند.
وقتی توصیه‌های سلامت سر از اسپم درمی‌آورند؛ پیامک‌های مهم وزارت بهداشت در هرزنامه/ V.behdasht را به‌عنوان پیامک مورد اعتماد ثبت کنید
سایت خبرآنلاین

وقتی توصیه‌های سلامت سر از اسپم درمی‌آورند؛ پیامک‌های مهم وزارت بهداشت در هرزنامه/ V.behdasht را به‌عنوان پیامک مورد اعتماد …

وزارت بهداشت با اشاره به قرار گرفتن برخی پیامک‌های سلامت با سرشماره V.behdasht در پوشه اسپم، از مردم خواسته این پیام‌ها را از حالت هرزنامه خارج و به‌عنوان پیامک مورد اعتماد ثبت کنند.