قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۳ ساعت قبل

تاثیر انار بر مبتلایان نارسایی قلبی

رکنا: حدود ۵۰ درصد از تمام موارد نارسایی قلبی زمانی اتفاق می‌افتد که عضله قلب سفت می‌شود و باعث می‌شود قلب دوباره پر از خون شده و در بین پمپ‌ ها استراحت کند.
 تاثیر انار بر مبتلایان نارسایی قلبی

به گزارش رکنا، محققان تخمین می زنند که حدود ۶۴ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به نارسایی قلبی هستند؛ یک بیماری قلبی عروقی که در آن قلب قادر به پمپاژ موثر خون نیست.

حدود ۵۰ درصد از تمام موارد نارسایی قلبی زمانی اتفاق می‌افتد که عضله قلب سفت می‌شود و باعث می‌شود قلب دوباره پر از خون شده و در بین پمپ‌ها استراحت کند.

این شرایط می تواند منجر به احتباس مایعات شود و هنگامی که خون قادر به جریان یافتن در سراسر بدن نیست، باعث خستگی و تنگی نفس شود.

گزینه های درمانی کنونی برای این نوع نارسایی قلبی موسوم به HFpEF شامل ترکیبی از داروها و اصلاح شیوه زندگی سالم، مانند کاهش وزن، تحرک بدنی و پیروی از یک رژیم غذایی سالم کم نمک است.

اکنون، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که یک ترکیب طبیعی که در میکروبیوم روده زمانی که فرد غذاهای گیاهی حاوی نوعی پلی‌فنول به نام الاگیتانین می‌خورد ایجاد می‌شود، ممکن است به بهبود عملکرد قلب در افراد مبتلا به HFpEF کمک کند.

الاگیتانین ها در خوراکی هایی مانند انار، انواع توت ها و گردو وجود دارند.

برای این مطالعه، محققان هم از یک مدل حیوانی و هم از بافت قلب انسان مهندسی شده که از سلول‌های بنیادی انسان ساخته شده‌اند استفاده کردند تا چگونگی تأثیر ترکیب طبیعی urolithin A (نوعی الاگیتانین) بر HFpEF را آزمایش کنند.

«جوزف بورگوین»، دکترای زیست شناسی قلب و عروق در دانشکده پزشکی و علوم قلب و عروق و متابولیک در کالج کینگز لندن و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «HFpEF بسیار رایج است و تعداد افراد مبتلا همچنان در حال افزایش است. بنابراین نیاز مهمی به توسعه درمان‌های جدید وجود دارد که مستقیم‌تر این مکانیسم‌ها را هدف قرار دهند.»

وی در ادامه افزود: «ما ترکیبات طبیعی را برای شناسایی مولکول‌هایی که می‌توانند پروتئینی به نام PKG۱alpha را مورد هدف قرار دهند، که نقش مهمی در کمک به آرامش عضله قلب ایفا می‌کند، غربال کردیم. از طریق این فرآیند، ما urolithin A را شناسایی کردیم، ترکیبی که بدن به دنبال مصرف غذاهایی مانند انار، گردو و برخی انواع توت‌ها تولید می‌کند.»

در نتیجه‌گیری این مطالعه، دانشمندان دریافتند که مدل‌های حیوانی …



 یک میلیون کلمه در انتظار جنگ
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ

آرمان امروز : ماه‌هایی که سارتر در جریان ملالِ اضطراب‌آورِ «جنگ عجیب» در آلزاس مستقر بود، پرشورترین دوران خلاقیت در زندگی او به شمار می‌رود: علاوه بر ۱۴ دفترچه فلسفی انباشته از پیش‌نویس‌های اولیه کتاب «هستی و نیستی»، سیل روزانه‌ای از نامه‌ها به مادرش، به سیمون دو بووار و به معشوقه‌اش «تانیا» و همچنین پیش‌نویس [ ]

 چاره‌ای کهنه اما کارآمد
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چاره‌ای کهنه اما کارآمد

در میانه‌ بحران مسکنی که اکنون دو دهه است گریبان‌گیر جامعه شده، آمریکایی‌ها سال‌هاست سرگرم مجادله بر سر مقررات محلی ساخت‌وسازند: آیا باید در حومه شهرها مجوز تبدیل پارکینگ‌ها به واحدهای مسکونی صادر کرد؟ آیا شهرداری‌ها همچنان باید اراضی را به ساخت پارکینگ اختصاص دهند یا باید مسیر برای برج‌سازی هموارتر شود؟

 «فوبیای رنگ» در معماری ساختمان‌ها
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

«فوبیای رنگ» در معماری ساختمان‌ها

دنیای‌ اقتصاد - نیلوفر ادیب‌نیا: معماری غرب سده‌هاست که با مقوله «رنگ» پیوندی دشوار و پرتنش دارد. در روزگاری که زندگی روزمره به مدد مد، عکاسی، تبلیغات و رسانه‌های دیجیتال بیش از هر زمان دیگری آکنده از سرزندگی و رنگ شده، کالبد فیزیکی شهرهای مدرن مسیری وارونه پیموده است. مجتمع‌های مسکونی نوظهور در تسخیر طیف‌های خاموش خاکستری و بژ درآمده‌اند، خودروها غالبا با رنگ‌های خنثی عرضه می‌شوند و فضاهای شهری نیز جلوه‌های زنده‌ای را که روزگاری هویت‌بخش آنها بود، وانهاده‌اند. به این‌ ترتیب، درست در لحظه‌ای که جهان تصاویر و محصولات پیرامون ما رنگین‌تر می‌شود، رنگ به‌تدریج از پیکره محیط‌های انسان‌ساخت رخت برمی‌بندد.

 داده‌های ورزشی ایران باید ساماندهی شوند - پیوست
۲ ساعت قبل / مجله پیوست

داده‌های ورزشی ایران باید ساماندهی شوند - پیوست

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد مشکل اصلی ورزش ایران کمبود داده یا نبود قانون پایه نیست. شکاف اصلی، نبود قواعد تخصصی برای دسترسی، پردازش، نگهداری، استفاده تجاری و تعیین مسئولیت بازیگران در زنجیره داده‌های ورزشی است. این گزارش برای ایران مدلی ترکیبی پیشنهاد می‌کند که در آن دولت قواعد پایه را تعیین کند و

 دگردیسی عبور از هرمز
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دگردیسی عبور از هرمز

روایت رایج این روزها می‌گوید تنگه هرمز عملا بسته شده است؛ اما داده‌های ردیابی نفتکش‌ها روایت دقیق‌تری را نشان می‌دهند: نفت همچنان از هرمز عبور می‌کند، فقط شکل عبور آن تغییر کرده است. آنچه در خلیج فارس شروع می‌شود و سپس در خلیج عمان ادامه پیدا می‌کند «دور زدن» هرمز نیست، بلکه بازطراحی زنجیره لجستیک برای کاهش زمان حضور کشتی‌های بزرگ در منطقه پرریسک است؛ نکته‌ای که در بسیاری از گزارش‌های اخیر گم شده است.

 شوک دلار  به گوشی‌های پایین‌رده
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

شوک دلار به گوشی‌های پایین‌رده

دنیای اقتصاد - حامد اناری: ارقام ثبت‌شده در جدول قیمت گوشی‌های تلفن همراه طی بازه تیر تا شهریور، نشانه‌هایی صریح از یک بازار مضطرب‌اند، اما پیامدهای اقتصادی آن را نمی‌توان به‌سادگی در قالب تغییرات درصدی تحلیل کرد. آنچه عیان است، دشواری خرید برای خریدار و افت فروش برای فروشنده است.



سلول محنت اذان سحرگاهان و آن نور باریک آفتاب
سایت جوان آنلاین

سلول محنت اذان سحرگاهان و آن نور باریک آفتاب

برای یک زندانی نشسته در سلول انفرادی یا غیرانفرادی، وقایعی شوق‌انگیز و شادی‌آفرین است که برای غیرزندانیان بی‌اهمیت و عادی می‌نماید. دیدن باریکه‌ای از نور آفت...
سایت خبرفوری

ماجرای دعوای علی کریمی و رضا پهلوی چیست؟ + تصاویر همه استوری‌ها

راز عمر بیش از ۱۱۰ سال
روزنامه آرمان امروز

راز عمر بیش از ۱۱۰ سال

آرمان امروز : پژوهشگران ژاپنی دریافتند سیستم ایمنی افراد بالای ۱۱۰ سال سلول‌های دفاعی ویژه‌ای دارد که ممکن است مقاومت آن‌ها را در برابر بیماری‌ها حفظ کند. افرادی که بیشتر از ۱۱۰ سال عمر می‌کنند، فقط به‌دلیل سبک زندگی یا ژنتیک، متفاوت نیستند؛ بدن آن‌ها ممکن است در سطح سلولی هم ویژگی‌های خاصی داشته باشد. [ ]
سایت تابناک

حمله بازیگر سرشناس به پژمان جمشیدی

ساختن آینده‌ در جایی دیگر! + فایل صوتی
روزنامه دنیای اقتصاد

ساختن آینده‌ در جایی دیگر! + فایل صوتی

اتومبیل جلوی پارکینگ فرودگاه امام خمینی می‌ایستد. موتور خاموش می‌شود؛ اما هیچ‌کس بلافاصله پیاده نمی‌شود.
محیط جنگ‌زده کسب‌وکارها
روزنامه دنیای اقتصاد

محیط جنگ‌زده کسب‌وکارها

فضای کسب‌وکار ایران در بهار۱۴۰۵ به نامساعدترین سطح هشت سال اخیر، پس از پایان‌دوره برجام رسید. ثبت عدد 6.23 برای این شاخص، از تشدید نااطمینانی و دشوارتر شدن مسیر فعالیت اقتصادی بنگاه‌ها حکایت دارد. تازه‌ترین گزارش پایش ملی محیط کسب‌وکار نشان می‌دهد فشار بر فعالان اقتصادی حاصل ترکیبی از نوسان قیمت‌ها، دشواری تامین مالی و تغییرات مقرراتی است؛ عواملی که امکان برنامه‌ریزی برای تولید و سرمایه‌گذاری را محدود کرده‌اند. همزمان، اثرگذاری جنگ بر کسب‌وکارها در سطح بالایی قرار گرفته و نشان می‌دهد شوک‌های بیرونی، …