قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

رادیو پر از خاطرات خوب است/بیش از ۶۰ سال با عشق در رادیو فعالیت کردم

آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت، نویسنده و چهره ماندگار رادیو تهران، در دیدار با معاون صدا و مدیران رادیویی، از بیش از شش دهه فعالیت خود در رادیو گفت.
 رادیو پر از خاطرات خوب است/بیش از ۶۰ سال با عشق در رادیو فعالیت کردم

به گزارش همشهری آنلاین؛ در این دیدار کوچویی تاکید کرد: من چشم باز کردم و رادیو بود و از حضور در این رسانه لذت می‌برم؛ رادیو پر از خاطرات خوب بود.

احمد پهلوانیان معاون صدا به همراه رضا کوچک‌زاده تهمتن مدیر رادیو تهران و ابوذر ابراهیم مدیر روابط عمومی معاونت صدا، با حضور در منزل آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت، نویسنده و از چهره‌های ماندگار رادیو تهران با وی دیدار و گفت‌وگو کردند.

آلبرت کوچویی در این دیدار با مرور خاطرات سال‌های فعالیت خود در رادیو اظهار کرد: سال‌های بسیاری در رادیو بودم؛ من چشم باز کردم و رادیو را دیدم و از بودن در این رسانه لذت می‌برم. فعالیت خود را از رادیو نفت آبادان آغاز کردم و سپس به رادیو ارومیه رفتم؛ رادیویی شهری که فضای خاص خود را داشت و خاطرات زیادی برایم رقم زد.

وی ادامه داد: پس از آن برای تست صدا در رادیو سراسری شرکت کردم، اما در ابتدا پذیرفته نشدم و به من گفتند صدای شما خاص نیست و قابلیت پخش از رادیو سراسری را ندارد. به آنها گفتم می‌روم و بازمی‌گردم. کمتر از یک سال بعد دوباره آمدم و فعالیت خود را در رادیو سراسری آغاز کردم. البته همزمان در تلویزیون نیز نریشن می‌خواندم.

این گوینده پیشکسوت با اشاره به بیش از ۶۰ سال حضور خود در رادیو گفت: رادیو رسانه‌ای دوست‌داشتنی است و پر از خاطرات خوب؛ دلبستگی به رادیو چیزی است که با گذشت سال‌ها همچنان باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه همزمان با فعالیت در رادیو، در مطبوعات نیز حضور داشته است، گفت: در کنار رادیو در حوزه مطبوعات فعالیت می‌کردم و از بزرگان این عرصه آموختم. همچنین سه بار موفق به دریافت جایزه بین‌المللی صدا شدم.

احمد پهلوانیان معاون صدا در این دیدار با تقدیر از جایگاه آلبرت کوچویی در تاریخ رادیو اظهار کرد: منش، رفتار حرفه‌ای و نگاه شما به …





 تعلیم و تربیت ایرانی ـ اسلامی | از نقد وضع موجود تا ضرورت یک تحول ملی |  انصاف نیوز
۸ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

تعلیم و تربیت ایرانی ـ اسلامی | از نقد وضع موجود تا ضرورت یک تحول ملی | انصاف نیوز

محمدرضا انتظاریان، معلم و فعال حوزه تعلیم و تربیت در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز نوشت:

 حضور متفاوت پوریا پورسرخ در سریال «اعتراف می‌کنم» | بازیگری که از خودگذشتگی کرد
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حضور متفاوت پوریا پورسرخ در سریال «اعتراف می‌کنم» | بازیگری که از خودگذشتگی کرد

پوریا پورسرخ بعد از چند وقت دوری از بازیگری، در «اعتراف می‌کنم» سراغ انتخابی رفته که بیش از آنکه ادامه مسیر آشنای او باشد بازتعریف است.

 «درجام» توقیف شد؛ ماجرای حاشیه‌های برنامه نماوا چیست؟
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

«درجام» توقیف شد؛ ماجرای حاشیه‌های برنامه نماوا چیست؟

برنامه «درجام» که از شبکه نمایش خانگی نماوا پخش می‌شد، با اعلام کارگردانش توقیف شد. «درجام» که به‌صورت اختصاصی از نماوا پخش می‌شد، در آخرین قسمت خود نیز با حاشیه‌هایی مواجه شد؛ جایی که مهیار حسن، مجری برنامه، با السا فیروزآذر بازی «نون بیار کباب ببر» را انجام داد

 تصاویری از مساجد شاخص ایرانی که در فهرست ثبت جهانی یونسکو قرار دارند
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری از مساجد شاخص ایرانی که در فهرست ثبت جهانی یونسکو قرار دارند

در سال ۲۰۱۲، یونسکو با ثبت جهانی مسجد جامع اصفهان، شناسنامه‌ای بین‌المللی برای یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای معماری ایران صادر کرد.

 گزارش روزنامه اعتماد از هنر «اسلیمی - ختایی» روی صنایع کاشیکاری، گچبری و سنگ‌تراشی / ثبت هنر ایرانی در یونسکو به نام افغانستان
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گزارش روزنامه اعتماد از هنر «اسلیمی - ختایی» روی صنایع کاشیکاری، گچبری و سنگ‌تراشی / ثبت هنر ایرانی در یونسکو به نام افغانستان

انگلیس با از بین بردن نفیس‌ترین آثار باستانی عصر حکومت تیموریان در هرات، باعث شده تا مهم‌ترین بخش شناخت از هویت ایرانی که بر پایه اسناد باستانی قابل پژوهش و بررسی است، برای ابد از بین برود و همه ایرانیان در بی‌خبری و ناآگاهی ابدی از آن به سر ببرند.

 علیرضا افتخاری: سه روز بستری بودم و مشکل خاصی ندارم
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

علیرضا افتخاری: سه روز بستری بودم و مشکل خاصی ندارم

علیرضا افتخاری، خواننده موسیقی ایرانی، با اشاره به سانحه رانندگی خود در مسیر اصفهان به تهران گفت: «دو روز در بیمارستان بستری بودم، اما خدا را شکر مرخص شدم و مشکل خاصی ندارم.»



چرا سریال ضعیف «بدنام» این همه بیننده دارد؟
روزنامه شرق

چرا سریال ضعیف «بدنام» این همه بیننده دارد؟

سریال «بدنام» را می‌توان یکی از ضعیف‌ترین تولیدات اخیر نمایش خانگی به شمار آورد؛ اثری که با وجود برخورداری از نام‌های شناخته‌شده و فرمولی امتحان ‌پس‌داده برای جذب مخاطب، در فیلم‌نامه، شخصیت‌پردازی و اجرا با ضعف‌های آشکاری روبه‌رو است. به گزارش خبرآنلاین روزنامه قدس نوشت: ابزار کامل برای اصلاح مو و صورت (قیمت رو ببینی باور نمیکنی!) نکته قابل ‌توجه اما اینجاست که «بدنام» به تهیه‌کنندگی، نویسندگی و طراحی حامد عنقا و کارگردانی احسان سجادی حسینی با وجود این ضعف‌ها، یکی از پربیننده‌ترین سریال‌های …
۱۳ واقعیت دربارۀ «فرانتس کافکا»؛ مردی که رمان «مسخ» را نوشت
سایت عصرایران

۱۳ واقعیت دربارۀ «فرانتس کافکا»؛ مردی که رمان «مسخ» را نوشت

این واقعیت‌های کمتر شنیده‌شده، تصویری کامل‌تر از مردی ارائه می‌دهند که نام خانوادگی‌اش به یک صفت جهانی تبدیل شد: «کافکایی»؛ یعنی عجیب، کابوس‌وار، پیچیده و گر...
سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند
خبرگزاری مهر

سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند

نیل، پترا، بغداد... منطقه خاورمیانه برخی از مهم‌ترین محیط‌ها را برای شکل‌گیری آثار ملکه جنایت فراهم کرد. قتل‌ها شاید تخیلی بودند، اما سفرهای او واقعی بودند.
نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم
خبرگزاری مهر

نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم

تعداد نوارهای دامن زنان گیلانی فقط جنبه زیبایی نداشته؛ این جزئیات می‌توانست سن، وضعیت تأهل و جایگاه اجتماعی زنان را نشان دهد و پوششی رنگارنگ را به زبانی برای بیان هویت تبدیل کند.
آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟
خبرگزاری ایسنا

آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟

رمان «سکوت خود را به تو تقدیم می‌کنم» (I Give You My Silence) آخرین نوشته ماریو وارگاس یوسا - برنده جایزه نوبل ادبی - در سال ۲۰۲۳ به زبان اسپانیایی منتشر شد. نویسنده‌اش به‌درستی پیش‌بینی کرده بود که این آخرین رمان او خواهد بود، زیرا سال گذشته در ۸۹ سالگی درگذشت.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد