سخنگوی قرارگاه اربعین سازمان راهداری گفت: طبق برنامه ریزی که صورت گرفته تا ۱۶ مرداد اتوبوس برای بازگشت زائران از تمامی مرزها وجود دارد و در مرز مهران هم به صورت دائم اتوبوس برای شهرهای مسافر پذیر از جمله تهران، قم، مشهد و اصفهان وجود دارد.

به گزارش تجارت نیوز، مهدی قلیزاد، سخنگوی اربعین قرارگاه سازمان راهداری با بیان اینکه ۳۳۶ اتوبوس در پایانه مرزی برکت آماده مسافرگیری است، اظهار داشت: دیروز که اوج بازگشت زائران اربعین بود، طبق برنامهریزیهای صورتگرفته، یکهزار و ۸۸۱ سرویس اتوبوس برای جابهجایی ۵۸ هزار و ۲۱۶ مسافر در این پایانه مرزی فعال بودند.
وی افزود: ۳۴۰ هزار مسافر نیز از مرزهای کشور با ناوگان حملونقل عمومی به شهرهای خود بازگشتهاند.
قلیزاد یادآور شد: فردا آخرین روز از طرح اربعین سازمان راهداری است؛ با این حال، در پایانههای مرزی برکت و مهران بهصورت دائمی اتوبوس برای شهرهای اصفهان، قم، تهران و مشهد در نظر گرفته شده تا هیچ مسافری در این ایام بدون وسیله نقلیه نماند.
سخنگوی قرارگاه اربعین توضیح داد: امسال …












