قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

هشدار به مالکان درباره تخلیه مستاجران / شرایط جدید تمدید اجاره اعلام شد

بر اساس اعلام دادگستری، درخواست‌های تخلیه قراردادهای اجاره مشمول مصوبه تنها در موارد مشخص بررسی می‌شود. مستأجران می‌توانند با افزایش حداکثر ۲۵ درصدی قرارداد خود را تمدید کنند.
 هشدار به مالکان درباره تخلیه مستاجران / شرایط جدید تمدید اجاره اعلام شد

به گزارش سایت دیدبان ایران، حسین شکوری، معاون قضایی دادگستری کل استان سمنان با تشریح جزئیات مصوبه سران قوا درباره تمدید قراردادهای اجاره مسکن، گفت: تمامی قراردادهای اجاره مشمول این مصوبه، در صورت درخواست مستأجر، با افزایش حداکثر ۲۵ درصدی اجاره‌بها به مدت یک سال تمدید می‌شود و محاکم قضایی از صدور دستور تخلیه صرفاً به دلیل پایان مدت قرارداد خودداری خواهند کرد، مگر در موارد استثنایی که در مصوبه پیش‌بینی شده است. جزئیات تمدید قراردادهای اجاره 

معاون قضایی دادگستری کل استان سمنان، با اشاره به شرایط اقتصادی و معیشتی جامعه و آثار ناشی از جنگ تحمیلی اخیر، اظهار کرد: با عنایت به شرایط حاکم بر کشور، افزایش قیمت مسکن، پیش‌بینی افزایش نرخ اجاره‌بها، دشواری‌های اقتصادی ایجاد شده برای اقشار مختلف جامعه به‌ویژه مستأجران و همزمانی این شرایط با فصل نقل و انتقالات، سران قوا در خردادماه سال جاری مصوبه‌ای را به منظور حمایت از مستأجران و ساماندهی بازار اجاره مسکن تصویب و ابلاغ کردند.

وی افزود: بر اساس این مصوبه، تمامی قراردادهای اجاره املاک مسکونی که مدت اعتبار آن‌ها از زمان ابلاغ مصوبه تا پایان سال ۱۴۰۵ به پایان می‌رسد، در صورت درخواست مستأجر، به مدت یک سال و با افزایش حداکثر ۲۵ درصدی اجاره‌بها و مبلغ قرض‌الحسنه تمدید خواهد شد و در این شرایط، مراجع قضایی مکلف هستند از صدور دستور تخلیه صرفاً به دلیل انقضای مدت اجاره خودداری کنند.

موارد استثنای صدور حکم تخلیه

شکوری در تشریح موارد استثنای این مصوبه گفت: در صورتی که موجر برای تخریب ملک، احداث ساختمان جدید یا انجام تعمیرات اساسی، پروانه قانونی از مرجع ذی‌صلاح اخذ کرده باشد، می‌تواند درخواست تخلیه مطرح کند.

وی ادامه داد: همچنین اگر ملک مورد اجاره در طول مدت تمدید قرارداد به موجب سند رسمی و قطعی به شخص دیگری منتقل شود، …





 چالش‌های یک طرح خام
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش‌های یک طرح خام

بحران بنزین در ایران دیگر صرفا مساله‌ای مربوط به افزایش مصرف یا کسری تولید نیست؛ مساله امروز به نحوه تامین، توزیع و مدیریت یک کالای راهبردی در شرایطی بسیار شکننده بازمی‌گردد. رشد مصرف، کسری روزانه حدود ۱۵ تا ۲۰‌میلیون لیتر، دشواری واردات در شرایط تحریم و محدودیت‌های ناشی از شرایط جنگی، ضرورت اتخاذ تصمیم‌های فوری برای مدیریت مصرف را افزایش داده است. در چنین شرایطی، سازمان مدیریت راهبردی و بهینه‌سازی مصرف انرژی طرحی را برای انتقال سهمیه بنزین از «خودرو» به «فرد» مطرح کرده است؛ طرحی که اکنون در معرض تصمیم‌گیری دولت قرار دارد.

 مهلت پرداخت حق‌بیمه تیرماه تمدید شد/ کارفرمایان تا اول شهریور فرصت دارند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مهلت پرداخت حق‌بیمه تیرماه تمدید شد/ کارفرمایان تا اول شهریور فرصت دارند

اقتصادنیوز: براساس اعلام روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مهلت دریافت لیست و حق‌بیمه مربوط به تیرماه ۱۴۰۵ کارفرمایان و حق بیمه گروه‌های خاص تا پایان اول شهریور (بدون جرائم تاخیر) تمدید شد.

 معماری تازه حمل در بزرگ‌ترین معدن سنگ آهن کشور
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

معماری تازه حمل در بزرگ‌ترین معدن سنگ آهن کشور

در اقتصاد معدن، هر تصمیم فنی باید با ملاحظات اقتصادی، عملیاتی و راهبردی اخذ شود. گاهی یک تصمیم فنی، در واقع یک تصمیم اقتصادی و حتی راهبردی است. اینکه سنگ و باطله چطور جابه‌جا شوند، فقط انتخاب بین چند دستگاه نیست. این انتخاب مستقیم با قیمت تمام‌شده، مصرف سوخت، تامین ارز، محیط زیست، سرمایه‌گذاری، ایمنی و تداوم تولید گره خورده است. معادن ایران امروز با این مساله روبه‌رو هستند.

 ادارات و بانک‌ها امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ تعطیل شد
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

ادارات و بانک‌ها امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ تعطیل شد

به گزارش اقتصادآنلاین، طی روزهای اخیر، اخبار تعطیلی ادارات و بانک‌ها به دلیل ناترازی انرژی و گرمای بی‌سابقه به صدر اخبار کشور تبدیل شده بود؛ اما گویا این بار...

 مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.

 بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی

آرمان امروز : پس از صدور مجوز محیط‌ زیست طرح توسعه میدان نفتی سهراب، الگوی توسعه این میدان با هدف کاهش مداخلات در تالاب هورالعظیم بازطراحی شد. مهدی نجاریان، مجری طرح توسعه میدان نفتی سهراب گفت: با همکاری صنعت نفت و سازمان حفاظت محیط زیست، دریافت این مجوز زمینه‌ساز اجرای طرح توسعه این میدان مشترک [ ]



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.