قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۴ ساعت قبل

وزیر صمت بر ضرورت جذب سرمایه‌گذار در معادن طلا و تیتانیوم در کرمان تاکید کرد

وزیر صمت با تأکید بر ضرورت جذب سرمایه‌گذار در بخش‌های طلا و تیتانیوم تصریح کرد: کرمان باید در این حوزه‌ها جهش داشته باشد که طی دو سال گذشته پیشرفت استان بسیا...
 وزیر صمت بر ضرورت جذب سرمایه‌گذار در معادن طلا و تیتانیوم در کرمان تاکید کرد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد اتابک وزیر صمت، در نشست مشترک شورای اداری و فعالان اقتصادی استان کرمان گفت: کرمان نخستین استان پهناور کشور است که میزان اشتغال آن از میانگین کشوری بالاتر و ضریب بیکاری آن پایین‌تر است.

 

وی افزود: مجموع بخش‌های معدن، صنعت و صنایع غذایی در استان کرمان بیش از ۶۰ درصد ارزش افزوده ایجادشده را به خود اختصاص می‌دهد و این ظرفیت، زمینه مناسبی برای توسعه اقتصادی استان فراهم کرده است.

 

وزیر صمت با اشاره به کسری و ناترازی انرژی در کشور گفت: دولت و شخص رئیس‌جمهور زمان زیادی برای جبران این کسری‌ها اختصاص داده‌اند و بخشی از ناترازی صنایع نیز کاهش یافته است، اما تا زمانی که ناترازی انرژی برطرف نشود، شرایط فعالیت صنایع برای دستیابی به تراز اقتصادی و سوددهی مناسب دشوار خواهد بود.

 

اتابک، با بیان اینکه میانگین تولید و اشتغال بخش کشاورزی کرمان از میانگین کشوری بالاتر است، افزود: تراز تجاری این بخش همچنان جای کار زیادی دارد و انتظار داریم بازرگانان استان از ظرفیت پیمان‌های بین‌المللی برای توسعه تجارت استفاده کنند.

 

وی ادامه داد: تولید ناخالص داخلی را بیشتر از بنگاه‌های بزرگ و اشتغال را از بنگاه‌های کوچک می‌گیریم؛ بنابراین باید میزان اشتغال در استان کرمان از رقم فعلی بالاتر باشد.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت بر ضرورت نوسازی تجهیزات معادن کرمان تأکید کرد و گفت: معادن استان به ماشین‌آلات روز نیاز دارند و باید با نوسازی تجهیزات، بهره‌وری این بخش را افزایش دهیم.

 

 

در ادامه حتما بخوانید سفر وزیر صمت به کرمان / افتتاح خط سرباره فلوتاسیون کارخانه مس خاتون‌آباد انتقاد از عدم استفاده مطلوب از ظرفیت‌های معدنی کرمان برای توسعه صنعتی، اشتغال و فناوری

 

وی همچنین از تسهیل واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی به متقاضیان خبر داد و اظهار کرد: افرادی …



 پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟
۳۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟

اقتصادنیوز: به نظر می‌رسد چشم‌انداز دموکراسی در ونزوئلا رو به بهبود باشد. علتش هم این نیست که ترامپ یک‌دفعه به این موضوع علاقه‌مند شده باشد. به این دلیل است که به وزیر امور خارجه، مارکو روبیو، که واقعاً به فکر پایان دادن به دیکتاتوری‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین است، اختیارات نسبتاً گسترده‌ای داده تا از نفوذ عظیم آمریکا در پیگیری آن هدف استفاده کند.

 پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود

تهران-ایرنا-رئیس جمهور با بیان اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است و سفرای کشور باید این رویکرد را به‌درستی برای مردم دنیا تبیین کنند، گفت: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور از منافع مشترک بهره‌مند شوند.

 اصغر فرهادی و مهاجرت تولید
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

اصغر فرهادی و مهاجرت تولید

‌فرهادی برای «قصه‌های موازی» سه سال در آمریکا زندگی کرد، تحقیق کرد و نوشت

 جدول قیمت انواع برنج ایرانی؛ امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

جدول قیمت انواع برنج ایرانی؛ امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، وضعیت عرضه و تقاضا در بازار کالاهای اساسی حاکی از آن است که نرخ برنج ایرانی در ارقام مختلف، پس از یک دوره ثبات نسبی، موجی از نوسان...

 تاکید رییس اتاق اصناف ایران: کمبود کالا نداریم
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تاکید رییس اتاق اصناف ایران: کمبود کالا نداریم

رئیس اتاق اصناف ایران، با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد، گفت: اصناف و بسیج با فعالیت شبانه‌روزی، افزایش ۳۰۰ درصدی تقاضا در سه روز نخست شرایط بحرانی را مدیریت کردند و اجازه ندادند قفسه فروشگاه‌ها خالی بماند.

 پاکستان با یک کشور عربی دیگر هم توافقنامه نظامی امضا کرد
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاکستان با یک کشور عربی دیگر هم توافقنامه نظامی امضا کرد

وزارتخانه‌های دفاع کویت و پاکستان با هدف تقویت همکاری‌های دفاعی و نظامی، توافقنامه‌ای مشترک امضا کردند؛ توافقی که بر افزایش هماهنگی عملیاتی، تبادل تجربیات و ارتقای آمادگی نیروهای مسلح دو کشور تمرکز دارد.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است