قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۶ ساعت قبل

هشدار اقلیمی برای ایران/ پاییز و زمستان متفاوتی در راه است؟

احتمال شکل‌گیری یک ال‌نینوی قدرتمند در ماه‌های آینده، بار دیگر نگاه‌ها را به وضعیت بارش‌های پاییز و زمستان ایران معطوف کرده است. برخی تحلیل‌های اقلیمی از احتمال افزایش بارش در بخش‌هایی از کشور و بیشتر شدن ریسک رخدادهای حدی مانند سیلاب خبر می‌دهند؛ هرچند کارشناسان تأکید می‌کنند پیش‌بینی‌های فصلی قطعی نیستند و نمی‌توان از هم‌اکنون وقوع سیلاب‌های گسترده را نتیجه گرفت.
 هشدار اقلیمی برای ایران/ پاییز و زمستان متفاوتی در راه است؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ابتکار، احتمال شکل‌گیری یک ال‌نینوی قدرتمند در ماه‌های پیش‌رو، بار دیگر بحث درباره وضعیت بارش‌های پاییز و زمستان ایران را داغ کرده است. بررسی برخی داده‌های اقلیمی از احتمال بارش‌های فراتر از نرمال در بخش‌هایی از کشور و افزایش ریسک رخدادهای حدی مانند سیلاب حکایت دارد به گزارش رویداد۲۴، یک پیش‌بینی اقلیمی درباره احتمال وقوع پدیده‌ای موسوم به «سوپر ال‌نینو» و تأثیر آن بر الگوی بارش ایران، بار دیگر موضوع بارش‌های شدید و احتمال وقوع سیلاب در کشور را مطرح کرده است؛ پیش‌بینی‌ای که بر اساس آن ممکن است پاییز و زمستان پیش‌رو با بارش‌هایی بیش از حد نرمال در بخش‌هایی از فلات ایران همراه باشد.

بر اساس گزارشی که از باشگاه خبرنگاران جوان منتشر کرده، تحلیل برخی داده‌های اقلیمی و بررسی روند تغییرات دما و بارش در سال‌های گذشته، احتمال شکل‌گیری شرایطی متفاوت در فصل بارندگی پیش‌رو را مطرح کرده است. محمدجواد کیهان‌پور، کارشناس اقلیم و هواشناسی، در این زمینه گفته است داده‌های جدید از حرکت یک موج گرمای بسیار شدید در زیر سطح اقیانوس آرام حکایت دارد؛ موجی که به گفته او دمایی بیش از ۷.۵ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین دارد و می‌تواند احتمال شکل‌گیری یک «سوپر ال‌نینو» را افزایش دهد. پاییز و زمستان متفاوت در راه است؟ به گفته این کارشناس، در کنار احتمال شکل‌گیری ال‌نینوی قدرتمند، نشانه‌هایی از تغییرات مثبت در اقیانوس هند نیز مشاهده شده که می‌تواند بر اثرات این پدیده در منطقه خاورمیانه و فلات ایران اثر بگذارد. ال‌نینو یک پدیده اقلیمی گسترده است که با تغییر دمای سطح آب‌های اقیانوس آرام استوایی، می‌تواند الگوهای …



 امسال ارز ترجیحی دارو حذف نمی‌شود/ حذف تدریجی در دستور کار دولت است
۸ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

امسال ارز ترجیحی دارو حذف نمی‌شود/ حذف تدریجی در دستور کار دولت است

رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه ارز ترجیحی دارو در سال جاری حذف نمی‌شود، از سیاست دولت برای حذف تدریجی این ارز خبر داد و گفت حذف ارز ترجیحی مواد حدواسط دارویی نیز قرار نیست افزایش محسوسی در قیمت داروهای نهایی ایجاد کند؛ چراکه این افزایش در قیمت‌گذاری پیش‌بینی شده و قرار است از سوی بیمه‌ها پوشش داده شود.

 گزارش بکارگیری نیروی غیرمتخصص در بیمارستان‌های خصوصی / تخلفی در بیمارستان‌های دولتی نداریم
۸ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

گزارش بکارگیری نیروی غیرمتخصص در بیمارستان‌های خصوصی / تخلفی در بیمارستان‌های دولتی نداریم

معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره استفاده از نیروهای غیرپرستار در برخی بیمارستان‌های خصوصی، با بیان اینکه بیمارستان‌های دولتی از تخلف به‌کارگیری نیروهای فاقد صلاحیت مبرا هستند، گفت: گزارش‌هایی درباره به‌کارگیری افراد غیرمتخصص در برخی بیمارستان‌های خصوصی دریافت کرده‌ایم و برخوردهایی نیز داشته‌ایم.

 تأمین ارز دارو در چهار ماه نخست سال تقویت شد
۷ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

تأمین ارز دارو در چهار ماه نخست سال تقویت شد

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: در چهار ماه نخست سال، با پیگیری از بانک مرکزی و سایر مجموعه‌های مرتبط، تلاش شد منابع ارزی بیشتری برای تأمین به‌ موقع اقلام دارویی فراهم شود.

 مواد اولیه دارویی از هند و چین به ایران نمی‌رسد/ باید نگران ماه‌های آینده باشیم
۸ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

مواد اولیه دارویی از هند و چین به ایران نمی‌رسد/ باید نگران ماه‌های آینده باشیم

رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با هشدار نسبت به اختلال جدی در حمل مواد اولیه دارویی از هند و چین گفت: برخی محموله‌هایی که پیش‌تر در چند هفته به دست تولیدکنندگان می‌رسید، اکنون ممکن است چند ماه در مسیر بماند؛ مسئله‌ای که می‌تواند در ماه‌های آینده به کمبود و دشواری دسترسی مردم به دارو منجر شود.

 بهره برداری از ۱۲۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان سال
۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

بهره برداری از ۱۲۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان سال

وزیر بهداشت گفت: تا پایان سال جاری، ۱۲۰۰ تخت به ظرفیت تخت های بیمارستانی کشور اضافه می شود.

 پزشک ایرانی نسخۀ جدید درمان سرطان در جهان را نوشت
۹ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

پزشک ایرانی نسخۀ جدید درمان سرطان در جهان را نوشت

پروفسور محمداسماعیل اکبری پس از پنج دهه فعالیت در جراحی سرطان، از روزهای کودکی در تویسرکان تا حضور در جانز هاپکینز و بازگشت به ایران روایت می‌کند؛ پزشکی که می‌گوید درمان بیمار نباید فقط به اتاق عمل و دارو محدود شود.



موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش
روزنامه هفت صبح

موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش

مطالعه جدید فنلاندی نگاه جالبی به رابطه میان صفحه‌نمایش و رشد شناختی کودکان ارائه می‌دهد، اما نباید از آن نتیجه گرفت که هرچه کودک بیشتر با موبایل و تبلت کار کند، ذهن قوی‌تری خواهد داشت.
خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان
روزنامه هفت صبح

خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان

من یک کارمند ساده‌ام. هزینه دارو یک طرف و هزینه بیمارستان یک طرف دیگر. برای اینکه درمان دخترش متوقف نشود، خانه‌شان را فروخته است
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ۱۰ باور سلامتی که احتمالاً درست نیستند

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست
خبرگزاری ایسنا

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست

هر چند از دور به نظر نمی‌آید اما پزشکان و متخصصان چه در بخش دولتی چه در بخش خصوصی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. تاخیر پرداخت حقوق پزشکان دولتی تا هشت ماه و افزایش سالانه تعرفه‌ها و مشکلات پرداختی بیمه‌ها در بخش خصوصی و وضعیت تورم، کار پزشکان را سخت کرده است.
مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!
سایت عصرایران

مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!

یک مطالعه جدید توضیح می‌دهد که چرا مردم احساس می‌کنند مجبورند موهای خود را بکنند.
وقتی توصیه‌های سلامت سر از اسپم درمی‌آورند؛ پیامک‌های مهم وزارت بهداشت در هرزنامه/ V.behdasht را به‌عنوان پیامک مورد اعتماد ثبت کنید
سایت خبرآنلاین

وقتی توصیه‌های سلامت سر از اسپم درمی‌آورند؛ پیامک‌های مهم وزارت بهداشت در هرزنامه/ V.behdasht را به‌عنوان پیامک مورد اعتماد …

وزارت بهداشت با اشاره به قرار گرفتن برخی پیامک‌های سلامت با سرشماره V.behdasht در پوشه اسپم، از مردم خواسته این پیام‌ها را از حالت هرزنامه خارج و به‌عنوان پیامک مورد اعتماد ثبت کنند.